اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۸
1402/10/25
دبیر قرآن و عترت منطقه 7 دانشگاه‌های علوم پزشکی معرفی شد
ریم امیدی، رئیس اداره قرآن و عترت(ع) دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در گفت‌وگو با مفدا در خصوص انتصابش به عنوان دبیر قرآن و عترت(ع) دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه هفت کشور، اظهار کرد: طی احکام جداگانه‌ای از سوی محمدجواد باقری‌بیلندی،‌ رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و برای اولین‌بار دبیران قرآن و عترت کلان‌ مناطق 10گانه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور منصوب شدند که دانشگاه علوم پزشکی این استان نیز خوشبختانه به مدد فعالیت‌های قرآنی مطلوب و درخشش در حوزه‌های مختلف به‌ویژه جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، توانست دبیری یکی از مناطق را بر عهده بگیرد.

وی به ذکر برخی وظایف ابلاغی به دبیران قرآن و عترت مناطق 10گانه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور پرداخت و ادامه داد: مشارکت فعال در برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری جهت تعالی‌بخشی فعالیت‌های قرآن و عترت، شناسایی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های قرآن و عترت(ع) دانشگاه‌ها و سازمان‌های قرآنی منطقه برای حمایت و مشارکت در فعالیت‌های مربوطه در بین جامعه دانشگاهی، زمینه‌سازی برای مشارکت فعال در برنامه‌های ابلاغی مرکز قرآن و عترت در راستای غنابخشی فعالیت‌های قرآن و عترت(ع) در دانشگاه‌ها از اهم این رسالت‌ها است.

خانم امیدی بیان کرد: برنامه‌ریزی و شناسایی ظرفیت‌های کانون‌های قرآن و عترت، مهدویت و هیئات مذهبی و دانشجویی، اهتمام به برگزاری نشست‌های دوره‌ای منظم رؤسای ادارات قرآنی و دبیران کانون‌های مناطق، اهتمام و برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های توانمندسازی دبیران و فعالان دانشجویی حوزه قرآن و عترت و تلاش برای گسترش فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، ترویجی و تبلیغی در سطح دانشگاه‌های منطقه از دیگر وظایف دبیران اعلام شده است.

ایشان با تصریح اینکه منطقه هفت شامل دانشگاه‌های علوم پزشکی یزد، اصفهان، شهرکرد و کاشان است، گفت: تلاش می‌شود از ظرفیت و توانمندی این دانشگاه‌ها با هماهنگی و هم‌افزایی در راستای فعالیت‌های حوزه قرآن و عترت استفاده شود و بر طبق شرح وظایفی که اعلام شده و در دستور کار است، بتوانیم شاهد ارتقای سطح قرآنی دانشگاه‌ها باشیم

آدرس : *شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد دانشگاه، ساختمان شماره 2 *شهركرد، رحمتيه، معاونت فرهنگي و امور دانشجويي، طبقه2
كدپستي : 8815713471    تلفن : 33331156 -038
quran@skums.ac.ir