اداره علم سنجی
۱۴۰۳/۲/۲۰
1402/07/17
جلسه "بررسی موانع و چالش های تولید علم با رویکرد تشویقی" با تاکید بر اعضا هیات علمی بالینی تشکیل شد

در این جلسه که به پیشنهاد اداره علم سنجی و پایش و با حضور معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه، مدیر پژوهش دانشگاه، سرپرست دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، ریاست دانشکده پزشکی و اعضای هیئت علمی بالینی برگزار گردید در مورد موانع و چالش های چاپ مقاله در بین اعضای هئیت علمی بالینی بحث و تبادل نظر شد و جهت تسهیل در امر چاپ مقاله و رویکردهای تشویقی لازم جهت به کار گیری در این کار، پیشنهادات لازم ارائه گردید.

همچنین به پیشنهاد خانم دکتر الهام رئیسی برنامه ریزی های لازم  جهت تقویت ارتباط و بهره مندی از پتانسیل های پژوهشی موجود در دانشگاه برای ایجاد همکاری علمی بین اعضاء هیئت علمی پایه (به ویژه اعضاء هیات پژوهشی) و بالینی در خصوص ارائه طرح تحقیقاتی مشترک و در نهایت تولید مقاله انجام شد.

آدرس : شهركرد، بلوارآيت الله كاشاني، ستاد دانشگاه،معاونت تحقيقات و فناوري
كدپستي :8815713471   تلفن :33350080-038