اداره علم سنجی
۱۴۰۳/۲/۲۰
1402/08/01
برگزاری جلسه بهره وری اداره علم سنجی و پایش علمی با معاون محترم تحقیقات و فناوری

جلسه بهره وری اداره علم سنجی و پایش علمی با معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد

در ابتدای این جلسه دکتر الهام رئیسی درخصوص مفهوم بهره وری و اجرای آن در سازمان توضیحاتی ارائه نموده و همچنین به بررسی چالش ها و مشکلات اداره علم سنجی و پایش علمی پرداختند.

در ادامه دکتر روح الله محسنی، مدیر پژوهشی دانشگاه اهداف برگزاری این نشست را برشمرده و درخصوص بهره وری در حوزه علم سنجی و پایش علمی توضیحاتی ارائه کردند.

همچنین مسئول اداره علم سنجی و پایش علمی، آقای قانی در خصوص چگونگی پایش و ارزیابی فعالیت‌های علمی و پژوهشی جهت بهره وری بیشتر از سامانه کارنامه پژوهشی دانشگاه، روند محاسبه و پیگیری پرداخت حق التحقیق به پژوهشگران و اجرای شیوه نامه انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاهی و استانی در سال جاری صحبت و بر همکاری سایر واحدها جهت پیشبرد این امور تاکید کردند.

درادامه این جلسه، در خصوص شاخص های بررسی عملکرد کارشناسان در جایگاه شغلی خود و چگونگی افزایش بهره وری ایشان اعم از اعتبارسنجی، ثبت و مدیریت مقالات بحث و تبادل نظر به عمل آمد.

آدرس : شهركرد، بلوارآيت الله كاشاني، ستاد دانشگاه،معاونت تحقيقات و فناوري
كدپستي :8815713471   تلفن :33350080-038