۱۴۰۳/۱/۳۱
1401/01/13
تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

وبدا، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری فرا رسیدن ماه رمضان، ماه بندگی‌‌های خالصانه را به تمامی مسلمین و شیعیان جهان بالاخص مردم شریف، جامعه دانشگاهیان و پزشکی استان تبریک گفت.
به گزارش وبدا؛ دکتر ارسلان خالدی فر با بیان اینکه، حلول شکوهمند ماه رمضان، به دل‌های مشتاق مومنان، بشارت وصال می‌دهد و آنان را به سفره «العفو والرحمه» فرا می خواند افزود: امید است همه ما با بهره گیری از این این فرصت معنوی، از سرچشمه لایزال فیض الهی بهره بجوییم و در جهت خودسازی، تهذیب نفس و تقویت روحیه نوعدوستی و خدمت به مردم بیش از پیش قدم برداریم.
وی در ادامه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و روزه داری همه مومنان و روزه‌داران به ویژه اساتید، دانشجویان و همکاران در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از درگاه احدیت سلامتی و توفیق روز افزون برای همگان مسئلت نمود.