معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱۵
1403/01/27
برگزاری جلسه هماهنگی اجرای برنامه های هفته سلامت 1403
با حضور معاون غذا و دارو و مدیران واحد های غذا، دارو و آزمایشگاه، جلسه هماهنگی اجرای برنامه های هفته سلامت 1403در دفتر معاونت برگزار گردید.
در این جلسه دکتر رضا محمدی معاون غذا و دارو هفته سلامت را فرصت مغتنمی برای بیان اهمیت سلامت در زندگی فردی و اجتماعی و توسعه فرهنگ سلامت عنوان کرد و با اشاره به شعار هفته سلامت سال 1403"سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت " بر برگزاری هر چه بهتر هفته سلامت تاکید کرد.
در ادامه برنامه های پیشنهادی هفته سلامت توسط مدیران واحدهای مختلف ارائه شد و پیرامون برگزاری هرچه بهتر برنامه ها و هفته سلامت تبادل نظر شد. خاطر نشان می گردد حضور معاون، مدیران و کارکنان معاونت غذا ودارو در گلزار شهدای گرانقدر و ادای احترام و نثار گل به مرقد پاک شهدا ، هماهنگی با اداره آموزش و پرورش استان جهت حضور مدیران و کارشناسان معاونت در مراسم صبحگاه مدارس آشنا سازی دانش آموزان با مقوله سلامت به ویژه درحوزه غذا و دارو، تبلیغات محیطی در معاونت و داروخانه ها و سطح کارخانجات با نصب بنر و پوستر مرتبط باهفته سلامت، شرکت کارکنان در همایش پیاده روی ویژه هفته سلامت، مصاحبه های خبری معاون و مدیران معاونت با خبرنگاران صدا و سیما و رسانه های مطرح استان، برپایی غرفه اطلاع رسانی معاونت در مصلای بزرگ شهرکرد وارائه آموزش به نمازگزاران با محوریت معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت،برچسب اصالت، پیشگیری از مسمومیتهای دارویی ومسمومیت باگیاهان سمی، برگزاری مسابقه ورزشی با هدف ترویج ارتباط بین تحرک بدنی و سلامت در بین کارکنان، درج پیام‌ با محوریت شعار هفته سلامت در سربرگ نامه‌های اداری ، ارسال پیام های اطلاع رسانی در کانالها و گروههای اطلاع رسانی زیر مجموعه معاونت وهمچنین کانالهای اطلاع رسانی مراقبین سلامت اداره آموزش و پروش استان حول محورهای هفته سلامت از مواردی بود که برای اجرای آنها در هفته سلامت هماهنگی و برنامه ریزی شد.

آدرس : شهرکرد- بلوار آیت الله کاشانی- خیابان هواشناسی
کدپستی :      8815713361      تلفن : 33332910  -038