معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۶ آذر
نقشه سایت

Skip Navigation Links.
Collapse منو اصلیمنو اصلی
صفحه اصلي
معرفي واحد
Collapse <span style="cursor:default;" onclick="javascript:return false;">درباره معاونت </span>درباره معاونت
معرفي معاون
شرح وظايف
اهداف و راهبردها
Collapse <span style="cursor:default;" onclick="javascript:return false;">اداره نظارت بر مواد غذايي</span>اداره نظارت بر مواد غذايي
معرفي رئيس اداره
شرح وظايف
Collapse <span style="cursor:default;" onclick="javascript:return false;">ضوابط و فهرست کارخانه ها</span>ضوابط و فهرست کارخانه ها
فرآورده‌هاي غذايي
فرآورده‌هاي آشاميدني
فرآورده‌هاي آرايشي و بهداشتي
مقواسازي
ظروف يکبار مصرف
Collapse <span style="cursor:default;" onclick="javascript:return false;">فرآيندها</span>فرآيندها
پاسخ به استعلامهاي صنايع و جهاد کشاورزي
صدور پروانه مسئول فني
صدور و اصلاح پروانه بهره برداري
صدور و تمديد پروانه ساخت
پيگيري و رسيدگي به شکايات واصله
صدور يا تمديد شناسه نظارت
نظارت بر انهدام کالاهاي معدومي
بازديد و اعلام نظر کالاهاي وارداتي
درخواست مجوز دو نام تجاري در يک محصول
صدور مجوز جهت محصولات تحت ليسانس
HACCP اخذ گواهينامه
اعطاي نشان ايمني سلامت يا سيب سبز
فرم پايش و پالايش برچسب گذاري
Collapse <span style="cursor:default;" onclick="javascript:return false;">آئين نامه ها و دستورالعملها</span>آئين نامه ها و دستورالعملها
ضوابط تأسيس و بهره برداري واحدهاي توليدي
قانون مواد خوراکي،آشاميدني و بهداشتي
ضوابط برچسب گذاري مواد غذايي و مكمل ها
دستورالعمل اجرايي نحوه صدور و تمديد پروانه بهداشتي ساخت (جهت صادرات)
دستورالعمل و راهنماي درج نشانگر رنگي تغذيه اي در محصولات غذايي
دستورالعمل اجزايي نحوه ارزيابي و مميزي واحدهاي توليدي بر اساس استانداردهاي مديريتي ايمني مواد غذايي
ارزيابي فني و بهداشتي كارخانجات آرايشي و بهداشتي-Prps
حداقل ضوابط واحدهاي توليد كننده آب معدني
دستورالعمل توليد قراردادي
دستورالعمل ساخت
فرم پايش و پالايش برچسب گذاري
Collapse <span style="cursor:default;" onclick="javascript:return false;">فرم هاي مورد نياز اداره نظارت بر مواد غذايي</span>فرم هاي مورد نياز اداره نظارت بر مواد غذايي
فرم هاي مورد نياز صدور پروانه هاي بهداشتي
فرم هاي مورد نياز صدور شناسه نظارت كارگاهي
قرارداد استخدامي مسئولين فني كارگاه ها و كارخانجات مشمول قانون مواد خوردني، آشاميدني
فرم مسئول فني نمونه
فرم تعهد طرح برچسب گذاري
چك ليست ارزيابي شرايط فني و بهداشتي كارخانجات مواد غذايي PRPs بازنگري مهر 97
Collapse <span style="cursor:default;" onclick="javascript:return false;">نظارت بر امور دارو و مواد مخدر</span>نظارت بر امور دارو و مواد مخدر
معرفي مدیر و رئيس اداره
شرح وظايف
Collapse <span style="cursor:default;" onclick="javascript:return false;">آئين نامه ها و دستورالعملها</span>آئين نامه ها و دستورالعملها
ضوابط تاسيس و اداره داروخانه ها
اصلاحيه ضوابط و شرايط تاسيس داروخانه سال 97
آئين نامه داروخانه‌ها
اصلاحيه آيين نامه تاسيس و اداره داروخانه ها سال 97
اصول و مقررات توزیع محصولات دارویی
آئين نامه توزيع الکل
آئين نامه تأسيس بالک سازي
آئين نامه تأسيس شرکت توزيع
ضوابط تاسيس و فعاليت شركتهاي پخش فراورده هاي سلامت-ابلاغي 23/3/95
آئين نامه تأسيس کارخانه گياهان دارويي
آئين نامه نحوه معرفي محصولات دارويي
ليست داروخانه ها
ثبت كمبودهاي دارويي بصورت آنلاين
قيمت داروها
واحد رسيدگي به شكايات
شركت هاي توزيع كننده دارو
Collapse <span style="cursor:default;" onclick="javascript:return false;">فرآيندها</span>فرآيندها
صدور مجوز تأسيس داروخانه
صدور پروانه تأسيس داروخانه
صدور پروانه مسئول فني
تأسيس و بهره برداري داروخانه در سطح شهر
تأسيس داروخانه داخلي بيمارستان
ارزشيابي داروخانه ها
ابطال و تأسيس داروخانه به طور همزمان
انتقال محل داروخانه
فرم های مورد نیاز
فهرست داروها
امتياز اشتغال در مناطق و ضريب محروميت
موجودي ماهانه شركتهاي دارويي در خصوص كمبودهاي دارويي
Collapse <span style="cursor:default;" onclick="javascript:return false;">كمبود هاي دارويي </span>كمبود هاي دارويي
ليست ماهانه كمبود هاي دارويي استان
Collapse <span style="cursor:default;" onclick="javascript:return false;">كمبود هاي دارويي مراكز</span>كمبود هاي دارويي مراكز
سال 1393 و 1394
Collapse <span style="cursor:default;" onclick="javascript:return false;">آزمايشگاه كنترل مواد غذايي</span>آزمايشگاه كنترل مواد غذايي
معرفي
شرح وظایف
آزمايشگاه مواد غذايي و آشاميدني
آزمايشگاه فراورده هاي آرايشي و بهداشتي
Collapse <span style="cursor:default;" onclick="javascript:return false;">درخواست انجام آزمايشات </span>درخواست انجام آزمايشات
نحوه درخواست انجام آزمايشات
حداقل مقدار نمونه جهت کنترل کيفي مواد غذايي
حداقل مقدار نمونه جهت کنترل فرآورده هاي آرايشي بهداشتي
حداقل مقدار نمونه براي کنترل کيفي صنايع بسته بندي ظروف غذا
مطالب آموزشي
Collapse <span style="cursor:default;" onclick="javascript:return false;">دفتر تحقيق و توسعه </span>دفتر تحقيق و توسعه
معرفي
Collapse <span style="cursor:default;" onclick="javascript:return false;">دفتر نظارت بر تجويز و مصرف منطقي دارو </span>دفتر نظارت بر تجويز و مصرف منطقي دارو
كميته تجويز و مصرف منطقي دارو
مرکز ثبت و بررسي عوارض داروها ADR
مراکز اطلاع رساني داروها و سمومDPIC
واحد اطلاع رساني در خصوص مواد غذايي
انتشارات
اولويت هاي پژوهشي
Collapse <span style="cursor:default;" onclick="javascript:return false;">كميسيون ماده بيست</span>كميسيون ماده بيست
معرفي
وظايف و اختيارات
اعضاء كميسيون ماده بيست استان
ثبت شكايات
Collapse <span style="cursor:default;" onclick="javascript:return false;">راهنماي ارباب رجوع</span>راهنماي ارباب رجوع
اداره نظارت بر مواد غذايي
اداره نظارت بر امور دارو و موادمخدر
آزمايشگاه کنترل مواد غذايي
واحد تحقيق و توسعه
گالري تصاوير
Collapse منو متفرقه جديدمنو متفرقه جديد
آدرس و تلفن
آرشيو اطلاعيه
فرصت هاي شغلي
ثبت شكايات
داروخانه هاي متقاضي مسئول فني
مسئولين فني متقاضي كار



آدرس : شهركرد- بلوار آيت الله كاشاني- خيابان هواشناسي  
كدپستي :     8815713361      تلفن : 33332910  -038         
پست الكترونيك: daroo@skums.ac.ir 
تاریخ بروز رسانی 1397/09/26
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
Powered by DorsaPortal