كميته ديده باني سلامت |
درباره کمیته : براساس بند 2 سیاستهای کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری وظایف شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در بند 7 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور مبنی بر سیاستگذاری برای ارتقای سلامت و امنیت غذایی و سلامت مواد غذایی صادراتی و وارداتی ،بررسی و تصویب برنامه ها و تدابیر بخشی و فرابخشی در اجرای سیاستهای ناظر بر سلامت و امنیت غذایی و تعیین و پایش شاخص -های اساسی سلامت و امنیت غذایی،کمیته دیدهبانی سلامت استان به عنوان یکی از اجزای دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی تشکیل می گردد . این کمیته وضعیت شاخصهای سلامت منتخب را به صورت سالانه تحلیل، گزارش و حمایت طلبی مینماید.
رئیس کمیته : مدیر درمان دانشگاه
دبیر کمیته : مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه
اعضاء کمیته : 1. معاون آمار سازمان برنامه و بودجه استان به عنوان رییس کمیته دیده بانی سلامت 2. رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان به عنوان دبیرکمیته دیده بانی سلامت 3. مسئول آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی 4.رییس مرکز تحقیقات SDH 5. رییس اندیشگاه سلامت استان 6. نماینده شورای هماهنگی بیمه های استان 7. یک نفر نماینده مطلع و متخصص آمار از ادارات کل جهادکشاورزی، محیط زیست، صنعت، معدن و تجارت ، ورزش و جوانان، تعاون،کار و رفاه اجتماعی و آموزش و پرورش استان
شرح وظایف اعضاء : 1. تعیین، جمع آوری، ادغام و ذخیره دادهها و اطلاعات ثانویه شاخصها که دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی موظف است نسبت به ویرایش شاخصها به طور سالانه اقدام و راهنماهای مرتبط را ابلاغ نماید. 2. تعیین و تصویب برنامه عملیاتی سالانه کمیته دیدهبانی سلامت به همراه بودجه مورد نیاز 3. تدوین و تنظیم گزارشهای دیدهبانی سلامت به صورت دورهای و ارائه آن به مراجع تصمیم گیری 4. کسب اطمینان از صحت و دقت و اعتبار دادههای جمع آوری شده از سازمانها 5. بهره گیری از کلیه پتانسیل های علمی موجود در استان 6. تعیین تقویم پیمایشهای دورهای استان 7. اجرای برنامه ها و عملیاتی کردن ابلاغهای ملی در زمینه دیدهبانی 8. توانمندسازی و برگزاری دورههای آموزشی مرتبط با دیدهبانی سلامت برای اعضای کمیته و سایر گروههای هدف مصوبات : آیین نامه ها :
چارت سازمانی کمیته دیده بانی سلامت |
تاریخ به روز رسانی: | 1401/04/25 |
تعداد بازدید: | 2515 |