مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۳/۲۷
1397/06/18
معدوم سازي مواد غذايي غيربهداشتي در شهرستان بن
وب دا؛ سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان بن گفت: پيرو بازرسي كارشناسان بهداشت محيط شبكه بهداشت بن از يك كارگاه ترشي سازي مقدار 16 هزار كيلوگرم ترشي و خيار شور دست ساز و فاقد مشخصات بهداشتي كشف و ضبط گرديد.
به گزارش وب دا به نقل از روابط عمومي شبكه؛ اسماعيل فتاح پور با اعلام اين خبر افزود: طبق نمونه برداري انجام شده و نظريه آزمايشگاه مواد غذايي استان محموله توقيف شده داراي آلودگي كپك و مخمر بيش از حد مجاز و غير قابل مصرف گزارش گرديد.
وي تصريح كرد: بر همين اساس طبق دستور دادستان شهرستان بن با حضور صاحب كالا و نماينده دادستان و كارشناسان بهداشت محيط در چهارمين روز از شهريورماه 97 محموله مورد نظر معدوم شد.
تعداد بازدید:
178
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:5 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal