مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱۱
1397/09/11
نخستين رويداد ملي كارآفريني تغذيه سالم با معرفي سه تيم برتر به كار خود پايان داد
وبدا؛ رئيس دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري گفت: نخستين رويداد ملي كارآفريني تغذيه سالم با حضور استادان و دانشجوياني از دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور بالاخص دانشگاه هاي قطب هفت كشور شامل: اصفهان، كاشان، يزد و شهركرد از روز چهارشنبه هفتم آذرماه در شهركرد آغاز و با معرفي سه تيم برتر در نهمين روز از اين ماه به كار خود پايان داد.
به گزارش وبدا؛ دكتر ارسلان خالدي فر افزود: اين رويداد آموزشي- تجربي بمنظور شناسايي ايده ها و طرح هاي برتر در حوزه تغذيه سالم، حمايت از ايده هاي برتر از لحاظ مادي و معنوي در راستاي توليد و اشتغال، افزايش سطح آگاهي صاحبان ايده با استفاده از برگزاري دوره هاي تخصصي كوتاه مدت و آشنايي با اصول راه انداي كسب و كار با همكاري دانشگاه علوم پزشكي و مركز رشد فناوري سلامت اين دانشگاه و پارك علم و فناوري استان برگزار شد.
وي تصريح كرد: در پايان اين همايش و رقابت سخت 120 شركت كننده در قالب 12 تيم 10 نفره ، تيم هاي دانشكده پرستاري بروجن، دانشگاه علوم پزشكي يزد و دانشگاه علوم پزشكي شهركرد به ترتيب حائز رتبه هاي اول تا سوم معرفي و ضمن اهداي جوايز نقدي و تنديس رويداد، امتياز استقرار در مركز رشد فناوري سلامت دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و استقرار در پارك علم و فناوري اين استان را دريافت و ايده هاي آنها مورد حمايت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي قرار مي گيرد.
دكترخالدي ‌فر با بيان اينكه شركت‌هاي دانش‌بنيان زماني موجب افتخار هستند كه منجر به توليد محصول شوند و جامعه از آنان بهره‌مند شود افزود: تغذيه سالم موضوع بسيار مهمي است كه در پيشگيري و درمان بسياري از بيماري‌ها موثر است و اميدواريم اين استارتاپ با بارش افكار خلاقانه و هم‌افزايي به روش‌هاي عملي مبتني بر دانش بتواند به جامعه در راستاي حفظ سلامتي از طريق افكار علمي در قالب شركت‌هاي دانش‌بنيان محصول‌محور كمك كرده باشد.
رئيس پارك علم و فناوري استان چهارمحال و بختياري نيز در مراسم اختتاميه اين رويداد ملي ضمن اظهار خرسندي از حضور فعال شركت كنندگان و ايده هاي ارزنده مطرح شده اظهار داشت: ايده هاي مطرح شده مي تواند به حوزه تغذيه، اقتصاد و تامين سلامت غذايي جامعه كمك كننده باشد.
دكتر اسماعيل پيرعلي با اشاره به اهميت توليد محصول سالم و حفظ سلامت آن از مزرعه تا سر سفره افزود: بيشتر ايده ها مربوط به سلامت غذاي مصرفي بود حال آنكه توجه به سلامت محصول حين توليد نيز حائز اهميت است.
وي با بيان اينكه ايده هاي زيادي در خصوص رژيم غذايي افراد چاق و مبتلايان به ديابت مطرح شد خاطرنشان كرد: بهتر است بر ايده هايي كه به توليد محصولات سالم و پيشگيري از ابتلا افراد به انواع بيماري ها كمك مي كند در استارتاپ هاي آتي بيشتر پرداخته شود.
دكتر پيرعلي در ادامه از تلاش هاي دانشگاه علوم پزشكي براي برگزاري چنين رويداد مهم و موثري تقدير و تشكر كرد.
تعداد بازدید:
147
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal