مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۳۰
1398/07/01
نشانگرهاي رنگي تغذيه روي بسته بندي مواد غذايي، راهنماي انتخاب سلامتي است
وبدا؛ مدير اداره نظارات بر مواد غذايي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: نشانگرهاي رنگي تغذيه درج شده روي بسته بندي مواد غذايي، راهنماي انتخاب سلامتي است.
به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومي معاونت؛ ابراهيم داوودي ، هدف از درج نشانگرهاي رنگي تغذيه بر روي بسته بندي مواد غذايي را افزايش آگاهي مصرف كنندگان، اصلاح الگوي مصرف و ارتقاء سطح سلامت جامعه دانست و افزود: در نشانگرهاي رنگي تغذيه هشت بخش آرم سازمان غذاودارو، معيار و اندازه سهم قابل فهم و ارزيابي، ميزان انرژي در هر سهم بر حسب كيلو كالري، شاخصهاي مورد ارزيابي (مواد مغذي مورد ارزيابي)، مقدار عددي و واحد اندازه گيري شاخصهاي مورد ارزيابي در اندازه سهم، نشانگر هاي رنگي (رنگهاي تعيين شده براي هر شاخص)، راهنماي رنگها و شماره پروانه هاي بهداشتي توليد /ورود وجود دارد.
داوودي تاكيد كرد: هدف از نشانگرهاي رنگي تغذيه كمك به مصرف كننده به منظور شناسايي ويژگي هاي تغذيه اي محصول است تا با توجه به شرايط جسمي و نيازهاي شخصي، انتخاب آگاهانه داشته باشد.
وي تصريح كرد: با تلاشهاي صورت گرفته در معاونت غذا و دارو نشانگرهاي رنگي تغذيه بر روي بيش از 90 درصد محصولات واحدهاي توليدي استان درج شده است.
وي در پايان از مردم خواست هنگام خريد مواد غذايي از وجود نشانگرهاي رنگي تغذيه بر روي مواد غذايي خريداري شده اطمينان حاصل نمايند.
تعداد بازدید:
88
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:5 تعداد کل امتیازها:2
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal