مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۸
1398/08/18
سرپرست دانشگاه علوم پزشكي بر ضرورت توجه به پدافند غير عامل در حوزه سلامت
وبدا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشكي خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري با اشاره به ضرورت توجه به پدافند غيرعامل اظهار داشت: پدافند غير عامل در حوزه سلامت از اهميت بيشتري برخوردار است.
به گزارش وبدا؛ دكتر مجيد شيراني در همايش جنگ نرم و پدافند غير عامل در حوزه سلامت افزود: سيستم هاي مختلف در برابر تهديدات و حوادث پايداري، تاب آوري دارند اما در حوزه سلامت با توجه به ضرورت پايداري و ارائه خدمات در حجم و وسعت بالاتر به آسيب ديدگان جسمي و روحي ، پدافند غير عامل نقش پر رنگتري مي يابد.
وي، توصيف و تحليل وضعيت موجود، شناسايي موارد خطر ساز و بحران آفرين و تعيين اهداف بر اساس توصيف و تفسير هاي انجام شده و فراهم نمودن بهترين ابراز ها براي نيل به اهداف را از گام هاي مهم پدافند غير عامل در حوزه سلامت برشمرد.
وي تصريح كرد: در همين راستا در تلاش هستيم تا با افزايش آگاهي و حفظ آمادگي با تمام توان و بكار گيري تجارب پيشين، بهترين عملكردها را در زمان وقوع حوادث و بروز بحران ها داشته باشيم.
دكتر شيراني، آموزش پرسنل و مردم را از اولويت هاي اين مجموعه در بحث پدافند غير عامل عنوان كرد و افزود: همچنين تجهيزات و امكانات لازم براي مديريت بحران و اقلام مورد نياز در مراكز بهداشتي و درماني تا حدودي فراهم شده است اما به لحاظ زيرساخت ها همچنان با مشكلاتي روبه رو هستيم كه نيازمند تامين مالي گزاف است.
وي، با اشاره به سابقه 50 ساله تشكيل سازمان بهداشت جهاني و اقدامات موثر اين سازمان در حوزه سلامت افزود: توجه به هزينه خدمات بهداشتي و درماني و تلاش براي دسترسي مردم به خدمات سلامت بدون نياز به صرف هزينه هاي سنگين و وارد شدن بيماران به زير خطر فقر و پدافند غير عامل و تاب آوري از مقوله هايي است كه سازمان بهداشت جهاني و حتي سازمان ملل معتقد هستند پس از توجه به اين دو، گام هاي بلند در راستاي تامين و حفظ سلامت مردم برداشته شده است و پيش از اين تمامي اقدامات در ابعاد كوچك انجام شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشكي خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري، در ادامه كاهش سطح اعتماد را از مهمترين چالش‌هاي حوزه سلامت دانست و گفت: اين بي‌اعتمادي سبب مي شود تا مسائل كوچك به معضل تبديل و تنها بر صرف هزينه هاي سنگين و گاهاً غير قابل جربان شرايط مديريت شود.
دكتر شيراني، اعتمادآفريني در جامعه را مهمترين عامل مهار بحران‌ها دانست و گفت: آموزش، پيشگيري و برنامه‎ريزي دقيق از ديگر راهكارهاي لازم در اين حوزه است.
وي با اشاره به محدوديت منابع و امكانات كشور، خاطرنشان كرد: با وجود تحريم‌ها و تنگناهايي كه دشمن در حوزه بهداشت و درمان براي كشور ايجاد كرده است ، هنر مديريت اين است كه با همين امكانات محدود بتوان شرايط را به نحو مطلوب پيش برد.
گفتني است، همايش جنگ نرم و پدافند غير عامل در حوزه سلامت در چهاردهمين روز از آبان ماه 98، با حضور عضو كميته علمي پدافند غيرعامل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، و جمعي از مسئولين استاني در سالن همايش هاي ابن سيناي مجتمع رحمتيه دانشگاه علوم پزشكي شهركرد برگزار شد.
تعداد بازدید:
220
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal