مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱۶
1398/08/25
ويدئو كنفرانس با حضور دكتر ملك زاده و روساي دانشگاه و معاونين تحقيقات و فناوري دانشگاه هاي علوم پزشكي برگزار شد
وبدا؛ معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري گفت: در بيست و پنجمين روز از آبان ماه، جلسه اي با حضور معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و روساي دانشگاه ها و معاونين تحقيقات و فناوري دانشگاه هاي علوم پزشكي بصورت ويدئو كنفرانس برگزار شد.
به گزارش وبدا؛ دكتر سيد كمال صولتي افزود: در اين جلسه ضمن بررسي وضعيت تحقيقات، چالش هاي اين حوزه در كشور مطرح شد.
وي تصريح كرد: دكتر رضا ملك زاده در ابتداي اين جلسه با اشاره به ضرورت تلاش بيشتر در جهت تقويت پژوهش و تحقيقات در كشور ، رتبه علمي كشور در توليد علم را 16 و رتبه استناد به مقالات را 13 اعلام كرد.
به گفته وي، بر اساس سخنان معاون تحقيقات و فناوري وزارت متبوع، رتبه كشور در حوزه پزشكي باليني در تعداد مقالات و ميزان استنادات به ترتيب 16 و 21 و در حوزه داروشناسي براي اولين بار در سطح جهان كشور موفق به كسب رتبه هفتم شده است.
وي تصريح كرد: دكتر ملك زاده رتبه كشور را در منطقه، نسبت به كشورهاي اسلامي و حتي از برخي كشورهاي اروپايي برتر دانست و افزود: طي پنج سال گذشته مقالات ايراني حدود 5 ميليون بار دانلود شده و رتبه بندي كشور از يك به 29 افزايش يافته كه خود مايه افتخار است.
دكتر صولتي افزود: وي در ادامه به فساد در صنعت انتشار مقالات علمي اشاره و افزود: انتشار مقالات به يك صنعت تبديل شده و در برخي موسسات تحقيقاتي اهداف مالي، رعايت اخلاق حرفه اي را تحت شعاع قرار داده است.
وي گفت: دكتر ملك زده با بيان اينكه به اندازه كافي به تعداد مقالات توجه شده است بر ضرورت توجه به كيفيت مقالات تاكيد كرد و در ادامه از روسا و معاونين تحقيقات دانشگاه هاي علوم پزشكي خواست نظارت جدي تري بر توليدات مقالات علمي داشته باشند.
معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي استان گفت: وي همچنين دسترسي آزاد به مقالات را از ديگر مشكلات اين حوزه برشمرد و افزود: علي رغم تلاش هاي صورت گرفته فقط 25 درصد مقالات علمي قابل دسترس است.
وي، ايجاد سامانه علمي اخلاق در پژوهش را از ديگر مسائل مورد اشاره معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت عنوان كرد و رعايت اخلاق در پژوهش و نشر را از مسائل مورد تاكيد وي برشمرد.
به گفته وي، دكتر ملك زاده همچنين با تاكيد بر توجه به اهداف توسعه پايدار سلامت براي ايران در موضوعات پژوهشي و تحقيقاتي گفت: علي رغم پيشرفت هاي صورت گرفته هنوز نتوانسته ايم در حد مطلوب به اهداف برسيم لذا بايد تلاش شود تحقيقات در جهت نيل به اهداف سوق پيدا كند.
دكتر صولتي افزود: در ادامه اين جلسه نيز بودجه پژوهشي مورد بررسي قرار گرفت و بر ضرورت اختصاص بودجه هاي پژوهشي از سوي روساي دانشگاه به بحث تحقيق و پژوهش در سطح دانشگاه ها تاكيد شد.
وي تصريح كرد: ايجاد راهكارهايي براي افزايش امتيازات مقالات داخلي با توجه به رد شدن حداقل 30 درصد مقالات معتبر ايرانيان در سطح بين الملل به دلايل سياسي و تلاش براي افزايش تعداد و كيفيت مقالات در سطح جهاني تاكيد شد.
تعداد بازدید:
176
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal