مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۳۰
1398/11/10
مسمويت خانواده اردلي در اثر بروز بوتوليسم
وبدا؛ رئيس مركز بهداشت استان چهارمحال و بختياري، از مسموميت 4 نفرا از اعضا ي يك خانواده در اثر بروز بوتوليسم در شهرستان اردل خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سيد راشد جزايري افزود: ساعت 14، چهارمين روز از بهمن ماه 98، در پي ارائه گزارشي مبني بر مسموميت خانواده اي در اردل، بلافاصله مصدومين به بيمارستان منتقل و تيم واكنش سريع مركز بهداشت استان متشكل از اكيپ هاي مبارزه با بيماري ها و بهداشت محيط به شهرستان اعزام و نسبت به بررسي اپيدميولوژيكي و محيطي اقدام گرديد.
وي تصريح كرد: احتمال اوليه مبني بر بروز مسموميت در پي مصرف مواد غذايي مصرفي و ترشيجات و شوريجات محلي بنام جوشير مورد بررسي قرار گرفت و افراد در مركز آموزشي و درماني آ يت اله كاشاني شهركرد توسط تيم درماني متخصص، تحت درمان و ضمن هماهنگي با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با توجه به مشكوك بودن افراد به بوتوليسم بر اساس پروتكل مراقبت بيماري بوتوليسم تحت درمان تزريق سرم ضد سم اين باكتري قرار گرفتند و بلافاصله آزمايشات لازم از بيماران و مابقي مواد غذايي مصرفي بعمل آمد و نمونه مواد غذايي به انسيتو پاستور تهران ارسال و با انجام آزمايشات تخصصي وجود سم بوتوليسم در نمونه هاي مواد غذايي محرز گرديد.
به گفته وي، با تلاش تيم بهداشتي، درماني ومتخصصين حال افراد بستري شده رو به بهبودي است، وليكن توصيه مركز بهداشت استان مبني بر اين است كه از آنجايي كه اين شوري و ترشيجات سنتي در فرايند فرآوري آن از حرارت كم يا بدون حرارت استفاده مي شود و موقع مصرف نيز حرارتي داده نمي شود و به علت شرايط نگهداري مستعد توليد سم بوتوليسم مي باشد لذا به خانواده ها توصيه مي شود در مصرف مواد غذايي بويژه توليدات محلي وسنتي نكات وتوصيه هاي بهداشتي راجدي بگيرند واز مصرف اينگونه موادغذايي پرهيز كنند.
تعداد بازدید:
441
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:9
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal