مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۲۶
1398/12/20
جلسه هم انديشي رياست و اعضاي هيات علمي و متخصصان پيرامون مقابله با كرونا
وبدا؛ در نوزدهمين روز از اسفندماه 98، رياست، معاونين بهداشتي و درماني با اعضاي هيات علمي دانشگاه و متخصصان و فوق تخصص هاي رشته هاي مختلف پزشكي در خصوص مبارزه با بيماري نويديد كوويد 19 (كرونا) به بحث و تبادل نظر پرداختند.
به گزارش وبدا؛ رئيس دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري در ابتداي اين جلسه با اشاره به زمان و نحوه شيوع كرونا در كشور چين و ساير كشورها و وضعيت آن در كشور افزود: دانشگلاه علوم پزشكي استان در 3 سطح آمادگي و برنامه ريزي لازم براي مقابله با اين بيماري را آغاز نموده است.
دكتر مجيد شيراني افزود: اين 3 سطح شامل: اتخاذ تمهيدات لازم براي تعيين محل هاي مناسب براي خدمت رساني به بيماران، تامين تجهيزات ودارو و مديريت نيروي انساني مي باشد.
وي تصريح كرد: همچنين در خصوص تعداد تخت ها و پيش بيني شدت گرفتاري و برنامه ريزي لازم متناسب با هر سطح از درگيري، تهيه وسايل حفاظت براي كادر درماني در ارتباط مستقيم با بيماران مبتلا به كرونا تصميم گيري شد.
وي با اشاره به ظرفيت محدود واحدهاي توليد ماسك در كشور و افزايش تقاضا براي آن افزود: از ابتداي شيوع بيماري در كشور با تمام توان براي تهيه اقلام و تجهيزات حفاظتي وارد عمل شديم و با وجود محدوديت هاي زياد لازم است نحوه استفاده از اين تجهيزات به خوبي مديريت شود تا در صورت بروز بحران با مشكل جدي در اين زمينه روبه رو نشويم.
دكتر شيراني از نيروي انساني بعنوان سرمايه هاي ارزشمند سيستم ياد كرد و افزود: وجود ترس در خصوص اين بيماري تا حدي طبيعي است اما نبايد تبديل به وحشت و هراس شود و روند ارائه خدمت را مختل نمايد.
وي اظهار داشت: با توجه به نوپديد بودن بيماري و ناشناخته بودن اپيدميولوژي آن، از گروه هاي علمي انتظار مي رود با هم فكري و اشتراك اطلاعات خود، پروتكل هاي لازم در اين زمينه را ارائه نمايند.
سرپرست معاونت درمان نيز در اين جلسه بر لزوم مديريت نحوه مصرف تجهيزات و وسايل حفاظت فردي مانند ماسك و دستكش تاكيد كرد.
دكتر فريدون رحماني افزود: با توجه به پيش بيني روز هاي سخت و افزايش تعداد مبتلايان به كروناويروس، عدم مديريت اين تجهيزات مي تواند مراكز درماني را با كمبود شديد مواجه نمايد.
سرپرست معاونت بهداشتي از ديگر سخنرانان اين جلسه بود كه ضمن ارائه آمار مبتلايان، بهبود يافتگان، تعداد نمونه هاي گرفته شده، از افزايش تعداد مراجعات بيماران مشكوك به كرونا در روزهاي اخير خبر داد.
سيد راشد جزايري افزود: هم اكنون 5 بيمارستان در شهرستان هاي شهركرد، بروجن، لردگان، فارسان و تامين اجتماعي و 33 مركز منتخب و يك مركز ارجاعي براي ارائه خدمات به بيماران مشكوك به كرونا و بيماران قطعي فعال مي باشد.
وي همچنين از راه اندازي اپليكيشن براي پاسخ گويي به سوالات افراد مشكوك به كرونا خبر داد.
گفتني است، جلسه هم انديشي رياست ، معاونين و متخصصين و اعضاي هيات علمي دانشگاه پيرامون راه هاي مقابله با كرونا ويروس، در سالن سردار سپهبد حاج قاسم سليماني مجتمع رحمتيه برگزار شد.
تعداد بازدید:
189
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal