مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱۶
1399/01/07
مراجعه با تاخير فردي كه الكل مصرف كرده خطر مرگ به دنبال دارد
وبدا؛ متخصص پزشكي قانوني و مسموميت گفت: هرچقدر در مراجعه بيماري كه الكل مصرف كرده است تاخير ايجاد شود درمان و نجاتش سخت‌تر مي‌شود، مراجعه بعد از 72 ساعت مرگ حتمي بيمار را به‌دنبال دارد اما اگر سريعا مراجعه شود با كمك دياليز هم مي‌توان فرد را از مرگ نجات داد و هم بينايي وي را بازگرداند.
به گزارش وبدا؛ دكتر پانته‌آ رمضان نژاد افزود: الكل‌ها انواع مختلفي دارند.
وي با اشاره به اينكه برخي از مردم تصور مي‌كنند مصرف خوراكي الكل به‌ويژه در شرايط اپيدمي كرونا موثر است، در صورتي كه اين يك تصور كاملا اشتباه است، ادامه داد: مصرف الكل چه به صورت الكل اتيليك و چه به صورت متيليك (الكل چوب) خطرآفرين است و باعث بروز بيماري‌هايي براي مصرف‌كننده آن‌ها مي‌شود.
متخصص پزشكي قانوني و مسموميت عنوان كرد: براي ضدعفوني سطوح و دست بايد از الكل اتانول يا اتيليك استفاده شود كه جذب پوستي كمتري دارد و ايجاد مسموميت نمي‌كند.
دكتر رمضان نژاد با اشاره به اينكه مسموميت‌هاي ايجاد شده از مصرف الكل متيليك يا الكل چوب است، خاطرنشان كرد: متاسفانه ديده شده عده‌اي سودجو برخي مواد سمي به اين نوع الكل اضافه مي‌كنند.
وي اضافه كرد: الكل متيليك ذاتا بي‌رنگ است اما در كارخانه براي آنكه از الكل اتيليك تميز داده شود به آن رنگ اضافه مي‌شود تا كسي از آن استفاده نكند، اما ديده شده برخي افراد براي اينكه سود بيشتري كسب كنند به اين نوع الكل وايتكس اضافه مي‌كنند تا رنگ آن از بين برود، مردم نيز از همين الكل استفاده كرده كه چه در ضدعفوني كردن محيط و چه مصرف خوراكي آن عوارض زيادي وجود دارد.
متخصص پزشكي قانوني و مسموميت با بيان اينكه در صورت مصرف الكل علائم آن به‌صورت تاخيري بروز مي‌كند، تصريح كرد: اين الكل‌ها معمولا به صورت تركيبي استفاده مي‌شوند، آنزيمي در بدن وجود دارد كه ابتدا الكل اتيليك را متابوليزه كرده و از چرخه بدن خارج مي‌كند سپس به سراغ الكل متيليك مي‌رود .
دكتر رمضان نژاد يادآور شد: بيمار بعد از مصرف الكل متيليك معمولا با علائمي همچون تاري ديد و خواب آلودگي به مراكز درماني مراجعه مي‌كند، افرادي كه اقدام به مصرف اين نوع الكل مي‌كنند بايد سريعا به مراكز درماني و بيمارستان مراجعه كنند و از برخوردهاي انتظامي در اين اماكن بيم نداشته باشند.
متخصص پزشكي قانوني و مسموميت اضافه كرد: الكل جذب بسيار سريعي دارد، معمولا 80 تا 90 درصد اين الكل در همان يك ساعت اول جذب مي‌شود و نيازمند درمان‌هاي پيشرفته در مراكز درماني است.
دكتر رمضان نژاد تاكيد كرد: اگر فرد بعد از مصرف الكل دچار تاري ديد، دوبيني، كاهش سطح هوشياري، خواب آلودگي و... شد بايد سريعا به مراكز درماني يا بيمارستان مراجعه كند، براي اين قبيل بيماران درمان در خانه كاربرد ندارد.
تعداد بازدید:
196
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:4
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal