مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱۴
1399/01/13
چهارمحال و بختياري از استان هاي پيشرو در ايجاد مراكز بهداشتي براي مقابله با كرونا

وبدا؛ رئيس دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري با اشاره به مديريت خوب شدت شيوع كوويد 19 در استان و حجم مراجعين مراكز درماني افزود: چهارمحال و بختياري جز استان هاي پيشرو در ايجاد مراكز بهداشتي براي مقابله با كرونا است.
به گزارش وبدا؛ دكتر مجيد شيراني، در تشريح آمار جديد بيماري كرونا در استان در سيزدهمين روز از فروردين‌ماه سال 99 اظهار داشت: از شيوع كوويد 19 در كشور تا كنون 600 بيمار با علائم باليني مشكوك به كرونا در بيمارستان‌هاي استان بستري شده اند.
وي تعداد ترخيص شدگان كه به صورت قطعي به كرونا مبتلا شده و بهبود يافته‌اند را 80 نفر اعلام كرد.
دكتر شيراني افزود: هم اكنون 80 بيمار در بيمارستان هاي استان تحت مراقبت و درمان هستند.
به گفته وي، با مثبت اعلام شدن آزمايشات 4 بيمار مشكوك ديگر طي 24 ساعت گذشته ، كل موارد مبتلا از آغاز بيماري كه نتايج آزمايش آن‌ها مثبت اعلام شده 126 نفر بوده است.
دكتر شيراني گفت: متاسفانه طي 24ساعت گذشته با فوت يكي ديگر از مبتلايان به كرونا مجموع فوتي‌هاي ناشي از ابتلا به اين بيماري در استان به 17 نفر رسيد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان با بيان اينكه طي روزهاي گذشته آمار مبتلايان جديد به طور متوسط 6 تا 8 مورد بوده است افزود: اكنون براي قضاوت اينكه كاهش تعداد موارد جديد طي 24 ساعت گذشته معرف آغاز شيب نزولي شيوع بيماري است، زود است.
دكتر شيراني ادامه داد: در صورت تداوم كاهش موارد جديد ابتلا طي روزهاي آينده مي توان اميدوار بود كه وارد شيب نزولي شيوع اين بيماري نوپديد شده باشيم.
وي در پاسخ سوال احتمالي بالا بودن آمار فوتي ها با توجه به اينكه ميزان مرگ و مير اين بيماري 2 تا 4 درصد اعلام شده است اظهار داشت: آمار 2تا 4 درصد از بين كل مبتلايان بوده در حالي كه در كشور و استان آزمايشات تشخيص قطعي براي افراد داراي علايم باليني ضعيف و مراجعين سرپايي انجام نمي شود و پيش بيني جمعيت مبتلايان كرونا كه داراي علايم خفيف و نيازمند به مراجعه به مراكز درماني نداشته اند 4 تا 5 برابر افراد داراي علايم باليني شديد و بستري است.
وي همچنين خاطر نشان كرد: دانشگاه هاي علوم پزشكي استراتژي هاي مختلف براي پيشگيري و كنترل كوويد 19 داشتند و يكي از اصول دانشگاه علوم پزشكي استان با توجه به محدوديت در تعداد كيت هاي تشخيصي غربالگري و بيماريابي به موقع بود كه در اين زمينه جز استان هاي پيش تاز در ايجاد مراكز بهداشتي براي مقابله با اين بيماري نوپديد بوده است و سعي نموده است تا از تردد افراد به بيمارستان ها و انتشار بيماري پيشگيري نمايد.
وي اضافه كرد: چهارمحال و بختياري يكي از استان هايي بود كه علي رغم شيوع بالا در استان هاي همجوار به خوبي شرايط را مديريت و كنترل خوبي بر ميزان شيوع بيماري و حجم مراجعات بيمارستاني داشته است.
دكتر شيراني گفت: اين استان به سراغ بيماران و افراد مشكوك به بيماري رفته و اجازه انتشار بيماري را نداده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان در ادامه ضمن تقدير از كادر درماني و با اشاره به مسئوليت پذيري بالا ، صبوري و تلاش هاي مجدانه اين عزيزان افزود: كادر درماني استان بر اساس آخرين پروتكل ها و استانداردهاي تعريف شده به بيماران خدمات ارائه مي نمايند كه يكي از علل آن عدم تراكم بالاي بيماران در بيمارستان ها و مديريت حجم مراجعات بوده است.
دكتر شيراني خاطر نشان كرد: بيشتر مرگ و ميرها مربوط به افراد مسن با بيماري زمينه اي شديد بوده و در افراد جوان عوارض بيماري و مرگ و مير كمتر بوده است.
دكتر شيراني در پايان ضمن تقدير از مشاركت هاي مردمي و همكاري مسئولين و توصيه مردم به رعايت نكات بهداشتي و خودداري از مسافرت و تردد خارج از منزل اظهار اميدواري كرد: اين روند ادامه پيدا كند.
تعداد بازدید:
220
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:5
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal