مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱۴
1399/02/07
تشديد نظارت ها بر اصناف و مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي استان در ايام ماه مبارك رمضان
وبدا؛ سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري، از تشديد نظارت ها بر اصناف و مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي ويژه ماه مبارك رمضان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سيد راشد جزايري در گفت و گوي بخش خبري 20 صدا و سيماي مركز صدا و سيماي استان در ششمين روز از ارديبهشت ماه 99، با تاكيد بر لزوم تداوم رعايت نكات بهداشتي براي پيشگيري از موج جديد بيماري كوويد 19 افزود: در اين ايام 185 بازرس ويژه در قالب 10 تيم با مشاركت 4دستگاه اجرايي بر فعاليت مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي شامل: حليم، آش و كله پزي، زولبيا و باميه و... نظارت خواهند داشت.
وي تصريح كرد: رعايت فاصله ايمن بين متصديان و شاغلين و شاغلين و مردم و مشتريان، تهيه غذاي بيرون بر در ظروف استاندارد، پرهيز از عرضه افطاري و سحري بصورت تجمعي، ممنوعيت تجمع در مساجد و اماكن عمومي، مشاركت در طرح مومنانه براي دادن هدايا و نذورات و تا حد امكان بصورت نقدي از ديگر توصيه هاي رئيس مركز بهداشت استان براي پيشگيري از همه گيري بيماري كوويد 19 مي باشد.
جزايري خاطر نشان كرد: به گفته متخصصين 7 برابر بيماران سرپايي و مبتلايان به كروناي بستري در مراكز درماني افراد بدون علايم و ناقل هستند.
وي اظهار داشت: حتي وجود يك بيمار مثبت هم مي تواند نگران كننده باشد لذا رعايت نكات بهداشتي همچنان ضروري است.
تعداد بازدید:
153
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal