مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱۶
1399/03/18
پيش بيني اعتبار 430 ميليارد توماني براي اتمام تمام پروژه هاي نيمه تمام دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
وبدا؛ معاون توسعه مديريت منابع و برنامه ريزي دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري از نياز اين دانشگاه به اعتباري بالغ بر 430 ميليارد تومان براي اتمام پروژه هاي نيمه تمام اين دانشگاه خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دكتر علي ضامن صالحي فرد افزود: پيش بيني مي شود در صورت تخصيص اعتبارات لازم تا اواسط سال آينده تمامي پروژه هاي عمراني در حوزه بهداشت، درمان و آموزش اين دانشگاه به بهره برداري برسد.
وي با بيان اينكه با شروع برنامه تحول نظام سلامت در سال 93 ، تحولي بزرگ در حوزه خدمات بهداشتي و درماني و توسعه زيرساخت هاي اين حوزه در تمام نقاط كشور از جمله چهارمحال و بختياري كليد خورد افزود: از مهمترين پروژه هاي اين سالها در استان مي توان به اخذ مجوز احداث 19 هزار متر مربع فضاي آموزشي اشاره كرد.
وي تصريح كرد: دانشكده پرستاري با 3 هزار متر مربع زير بنا با بيش از 90 درصد پيشرفت فيزيكي از جمله پروژه هايي است كه مي توان به بهره برداري از آن در هفته دولت اميدوار بود.
به گفته وي، دانشكده هاي پيراپزشكي و بهداشت نيز به ترتيب با 4 و 3 هزار متر مربع زيربنا حدود 20 درصد پيشرفت فيزيكي و كتابخانه مركزي با 2 هزار مترمربع زيربنا و ديتا سنتر دانشگاه با اختصاص يكهزار متر مربع و دانشكده فناوري هاي نوين با 6 هزار متر مربع از اين فضاي 19 هزار متر مربعي از ديگر پروژه هايي است كه با بهره برداري از آن شاهد توسعه فضاي آموزشي دانشگاه خواهيم بود.
دكتر صالحي فرد در ادامه به اهم پروژه هاي بهره برداري شده از جمله تكميل فاز 2 بيمارستان كاشاني به متراژ حدود 7 هزار مترمربع با صرف اعتباري بالغ بر 20 ميليارد تومان و تكميل فاز 2 بيمارستان لردگان با اعتبار 25 ميليارد تومان اشاره داشت.
معاون توسعه مديريت منابع و برنامه ريزي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، احداث و بهره ‌برداري كلينيك ويژه اردل با اعتباري بالغ بر 1.5 ميليارد تومان، توسعه بيمارستان فارسان با زيربناي حدود 7 هزار مترمربع را از ديگر پروژه هاي موجود برشمرد كه به بهره برداري از آنها حدود 140 تخت بيمارستاني به مجموع تخت هاي فعال استان اضافه مي شود.
وي خاطر نشان كرد: تكميل و بهره برداري از 200 پروژه بهداشتي در قالب تفاهم نامه اي با وزارت بهداشت طي سالهاي اخير در استان كليد خورد كه تامين 60 درصد هزينه هاي آن به عهده وزارت بهداشت، 20 درصد هزينه ها به عهده استانداري محترم و دانشگاه علوم پزشكي و مجمع خيرين استان هر يك 10 درصد هزينه ها را متقبل شدند.
وي ادامه داد: اكثر اين پروژه ها به بهره برداري رسيده و حدود 50 پروژه نيمه تمام مانده در انتظار تامين اعتبار براي بهره برداري است.
دكتر صالحي فرد با بيان اينكه تا زماني كه پروژه هاي نيمه تمام، به اتمام نرسد پروژه جديد در استان شروع نخواهد شد افزود: مهمترين دغدغه امروز دانشگاه بخش الحاقي مركز آموزشي درماني هاجر (س) شهركرد (كلينيك بيماران خاص ) كه بلحاظ ضرورت ارتقاء خدمت ارائه شده به بيماران خاص كه نيازمند دريافت خدمات تخصصي هستند و در حال حاضر براي گرفتن خدمت به استان هاي همجوار مراجعه مي نمايند و اكثراً از تمكن مالي خوبي برخوردار نيستند ، مي باشد.
وي اظهار داشت: تكميل و تجهيز اين كلينيك، فاز بندي شده و اميدوار هستيم با تخصيص اعتبارات لازم شاهد تسريع در تكميل اين پروژه باشيم.
دكتر صالحي فرد با اشاره به حساسيت حوزه معاونت توسعه مديريت منابع و برنامه ريزي بعنوان موتور محرك ساير قسمت ها به لحاظ تامين اعتبارات، منابع انساني و مديريت و برنامه ريزي افزود: با توجه به اضافه شدن بسته هاي خدمتي دانشگاه ها و محدوديت نيرو و امكانات، ساماندهي نيروهاي شركتي و قراردادي و مديريت امكانات موجود، بسيار حائز اهميت بوده و در چنين شرايطي تبديل وضعيت نيروها از سوي وزارت متبوع بسيار راه گشا و كمك كننده خواهد بود.
وي در ادامه با بيان اينكه بر اساس فرمول كاري سازمان بهداشت جهاني همكاري و مشاركت مردمي 50 درصد در ادغام و پيشرفت برنامه هاي سلامت،مشاركت ساير ادارات حدود 25 درصد و وزارت بهداشت و دانشگاه هاي علوم پزشكي تنها در 25 درصد تحقق برنامه هاي سلامت محور نقش دارند، بر جلب مشاركت هاي مردمي، بكار گيري تكنولوژي هاي مناسب، مديريت صحيح و برنامه ريزي دقيق براي ارتقاء سطح سلامت جامعه تاكيد نمود.
دكتر صالحي فرد از بزرگترين مشكلات دانشگاه به مشكلات مالي اشاره داشت و افزود: منابع مالي دانشگاه عمدتاً از 2 منبع درآمدهاي اختصاصي دانشگاه، جاري و عمومي كه از خزانه و سازمان برنامه و بودجه تامين مي شود كه در حال حاضر كفاف حقوق نيروهاي رسمي را به سختي مي دهد. وي اضافه كرد: هم اكنون 8500 نيرو در اين مجموعه مشغول به خدمت هستند كه بخش عمده اي حقوق آنها از اعتبارات جاري و عمومي پرداخت مي شود و حقوق و مزاياي نيروهاي شركتي و طرحي از درآمد هاي اختصاصي پرداخت مي شود كه هر ساله با منفي شدن تراز مالي دانشگاه پرداخت حقوق اين نيروها نيز به سختي و با تاخير انجام مي شود.
وي، در چنين شرايطي تبديل وضعيت شدن نيروها را از راهكاري هاي موثر در رفع بخشي از مشكلات مالي دانشگاه ها برشمرد.
معاون توسعه مديريت منابع و برنامه ريزي دانشگاه علوم پزشكي استان در ادامه از تمامي مسئولين و مديران ملي، استاني و شهرستاني و خيرين محترم تقدير و تشكر نمود.
تعداد بازدید:
247
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal