مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱۴
1399/03/20
تصادفات، مشكلات قلبي و تنفسي در صدر ماموريت‌هاي اورژانس چهارمحال و بختياري در سال گذشته
وبدا؛ سرپرست مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي چهارمحال و بختياري از انجام 42 هزار ماموريت تكنسين هاي اين مركز در سال 98 خبر داد و افزود: تصادفات، مشكلات قلبي و تنفسي در صدر اين ماموريت‌ها بوده است.
به گزارش وبدا به نقل از خبرگزاري فارس؛ دكتر محمد حيدري افزود: بيش از 10 هزار ماموريت انجام شده مربوط به خدمت رساني به مصدومان تصادفات جاده‌اي بوده است.
وي، در مجموع تعداد تماس با سامانه 115 در سال گذشته را 800 هزار مورد اعلام كرد و افزود: از جمله ماموريت‌هاي فصلي اورژانس در 6 ماهه اول سال حوادث غرق‌شدگي و در 6 ماهه دوم مسموميت با گاز منوكسيدكربن است كه اين مسموميت در كشور 223 نفر فوتي داشته و در استان نيز باعث مرگ سه نفر شده بود كه با كاهش چشمگيري در مقايسه با سال 97 مواجه بوديم.
سرپرست مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي استان در خصوص زمان استاندارد رسيدن تكنسين هاي اورژانس در محل حادثه اظهار داشت: از زمان وقوع حادثه و تماس با سامانه 115 تا رسيدن واحدهاي اورژانس، زمان استانداردي تعيين شده كه در كشور ما اين زمان در شهر هشت دقيقه و در جاده 14 دقيقه مي‌باشد كه به همت پرسنل دلسوز فوريت‌هاي استان به صورت ميانگين زمان 8 دقيقه شهر به 5 دقيقه و زمان 14 دقيقه جاده به 9 دقيقه كاهش پيدا كرده است.
به گفته وي، در حال حاضر تعداد 350 نيروي عملياتي اورژانس به همراه 81 آمبولانس مجهز در قالب 51 پايگاه فعال در سطح استان آماده خدمات رساني‌اند.
دكتر حيدري در خصوص آمار عمليات‌هاي دو ماهه اول سال جاري نيز گفت: تعداد 6 هزار ماموريت در دو ماهه اول سال جاري انجام شده كه تعداد يك هزار مورد از اين ماموريت‌ها تصادف بوده و مابقي اكثراً مربوط به بيماران قلبي و تفسي است.
وي، در خصوص حوادثي كه در حين ماموريت براي پرسنل اورژانس اتفاق افتاد گفت: در سال گذشته، 12 نفر از پرسنل اورژانس در حين ماموريت و انجام وظيفه دچار مصدوميت شدند كه بيشتر اين مصدوميت ها ناشي از بروز تصادفات حين ماموريت‌ بوده ‌است.
سرپرست مركز مديريت حوادث و فوريت‌هاي پزشكي چهارمحال و بختياري خاطرنشان كرد: پرسنل اورژانس در مواجهه با ويروس كرونا نيز همپاي ساير تيم‌هاي درماني مشغول به فعاليت شدند، وظيفه‌ي سخت‌تري نيز داشتند چون هر بيمار حادثه‌ديده را بايد مبتلا به كرونا تلقي مي‌كردند كه امدادرساني را براي آن‌ها سخت‌تر مي‌كرد و متاسفانه تعداد هفت نفر از پرسنل نيز در حين امدادرساني مبتلا به ويروس كرونا شده كه بهبود يافتند.
تعداد بازدید:
194
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal