مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱۳
1399/04/10
سختي استفاده از ماسك براي عموم تداعي بخش كوچكي از سختي هاي تحميل شده ي كرونا به كادر درماني است
وبدا؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري با اشاره به لزوم استفاده همگاني از ماسك و شكايت برخي از افراد از سختي هاي استفاده از آن گفت: اين مسئله مي تواند تداعي كننده بخش كوچكي از زحمات و سختي هاي فراوان تحميل شده شيوع بيماري كوويد 19 به كادر بهداشتي و درماني طي ماه هاي اخير باشد.
به گزارش وبدا؛ دكتر فريدون رحماني در گفت و گوي برنامه زنده "شب هاي بام ايران" در هشتمين روز از تيرماه 99 ضمن تقدير فراوان از كادر بهداشتي و درماني و همراهي خوب مردم در رعايت هشدارهاي بهداشتي افزود: استفاده از ماسك در مجامع عمومي موثر و بهترين راه پيشگيري از شيوع بيماري كرونا است.
وي خاطر نشان كرد: از همان ابتداي بروز كرونا ويروس در چين تمامي صاحب نظران در خصوص قابليت سرايت آن به تمامي نقاط جهان اتفاق نظر داشتند و ما هم مي دانستيم كه به زودي با شيوع آن در كشور و استان مواجه خواهيم شد.
وي ادامه داد: در روزهاي ابتداي شيوع بيشتر نگراني ها از ترس و اضطراب شديد مردم از انتشار اين ويروس و سعي مسئولين بر بازگشت آرامش به جامعه بود و امروز عادي سازي آن و عدم توجه جدي مردم به رعايت هشدارهاي بهداشتي، بزرگترين دغدغه مندي سيستم بهداشت و درمان است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در تشريح وضعيت شيوع بيماري كوويد 19 در استان گفت: موج كنوني بيماري تقريباً مشابه اواسط تا اواخر فروردين ماه مي باشد كه ميزان بستري ها افزايش داشت.
به گفته وي، در آن مقطع زماني با اطلاع رساني به موقع و آگاهي بخشي به مردم در ارديبهشت ماه كاهش چشمگير آمار مبتلايان به بيماري كوويد 19 را شاهد بوديم و حتي تعداد موارد بستري روزانه از 18 تا 20 مورد به 2 تا 3 بيمار رسيد و تعدادي از بخش هاي كروناي در مراكز درماني استان براي چند روز تعطيل شد و در مركز استان چند روزي مورد بستري جديد در بيمارستان نداشتيم.
دكتر رحماني افزود: تعطيلات نوروز و عدم حضور كارمندان در ادارات و فرا رسيدن ماه مبارك رمضان دو آيتم كمك كننده به كنترل ميزان شيوع بيماري كرونا بود و تعطيلات عيد سعيد فطر و خستگي مردم از درخانه ماندن و حضورشان در اماكن تفريحي و تجمعي موجب افزايش ميزان شيوع بيماري گرديد.
وي با اشاره به درخواست برخي از مردم مبني بر ايجاد محدوديت ها اظهار داشت: با توجه به مراودات نزديك با ساير استان ها در شرايط فعلي برقراري محدوديت ها عملي نيست و آنچه حائز اهميت است خود مراقبتي و رعايت پروتكل هاي بهداشتي از سوي مردم مي باشد.
دكتر رحماني گفت: مردم به خوبي مي دانند در صورت عدم رعايت توصيه هاي بهداشتي 2 هفته پس از آن شاهد بروز علائم و 3 هفته بعد شاهد افزايش موارد بستري و 4 هفته بعد نيز شاهد افزايش موارد فوتي هستيم.
وي افزود: متاسفانه طي روزهاي اخير حدود 40 درصد از نمونه هاي گرفته شده از بيماران داراي علايم باليني مشكوك به بيماري كوويد 19 مثبت اعلام مي شد.
دكتر رحماني خاطر نشان كرد: تمامي اطلاعات در خصوص كروناويروس از 4 ماه تجاوز نمي كند و علم و دانش بشر در خصوص ويروس كرونا محدود است و نمي توان قضاوت كرد كه در آينده روند شيوع بيماري نوپديد كوويد 19 چگونه خواهد بود لذا بهترين راه مقابله با بيماري محافظت فردي و استفاده همگاني از ماسك است.
تعداد بازدید:
212
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal