مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱۸
1399/04/11
كرونا دارو يا واكسني ندارد اما مسؤوليت فردي و اجتماعي دارد
وبدا؛ معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري گفت: كرونا دارو يا واكسني ندارد اما مسؤوليت فردي و اجتماعي دارد و عدم شركت در تجمعات يكي از فاكتورهاي اين مسؤوليت اجتماعي است.
به گزارش وبدا؛ سيد راشد جزايري در برنامه زنده شب‌هاي بام ايران صدا و سيماي مركز چهارمحال و بختياري مورخ دهم تيرماه 99، افزود: در اين استان نيز به تبعيت از كشور با روند پيش‌رونده بيماري كوويد-19 مواجه هستيم اما خوشبختانه اين روند توسط ستاد استاني مقابله با كرونا، دانشگاه علوم پزشكي و كادر بهداشت و درمان در حال مديريت و كنترل است.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري با اشاره به اينكه شانزدهمين ستاد استاني مقابله با كرونا امروز تشكيل و تصميمات خوبي در اين ستاد اتخاذ شد، ادامه داد: به اجبار بايد برخي از محدوديت‎هاي ماه‌هاي اسفند و فروردين برقرار شود.
وي با بيان اينكه مهم‌ترين تصميم امروز ستاد مقابله با كرونا تصويب پيشنهاد دانشگاه علوم پزشكي شهركرد مبني بر انجام كمپين اجراي پروتكل‌هاي بهداشتي در استان بود، عنوان كرد: در حال حاضر 103 پروتكل بهداشتي به دستگاه‌ها و صنوف مختلف ابلاغ شده است.
جزايري با تاكيد بر اينكه در حال حاضر مهم‌ترين موضوع اجراي صحيح پروتكل‌ها و نظارت اوليه توسط سرصنف‌ها و اتحاديه‌ها است، خاطرنشان كرد: در روزهاي گذشته اجراي پروتكل‌هاي بهداشتي در كشور كم‌رنگ‌تر شده است به طوري كه از 85 درصد در بعضي از استان‌ها به كمتر از 20 درصد رسيديم اما خوشبختانه در چهارمحال و بختياري اجراي اين پروتكل‌ها 50 درصد است.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري خاطرنشان كرد: مقرر شد علاوه بر تيم‌هاي نظارت تخصصي، تيم‌هاي مشترك نظارتي نيز تشكيل شود، هر كدام از ان تيم‌ها 3 نفره بوده كه با محوريت دانشگاه علوم پزشكي شهركرد از شنبه هفته آينده نظارت‌ها را به صورت روزانه انجام مي‌دهند.
وي اضافه كرد: درخصوص برخي از محل‌ها با تجمعات بالا مثل تالارهاي عروسي، رستوران‌ها و... قرار شد آموزش‌هاي لازم ارائه شده و با متخلفان كه دستورالعمل‌هاي بهداشتي را رعايت نمي‌كنند دو مرحله تذكر و در نهايت برخورد شامل تعطيلي واحد شود.
جزايري تصريح كرد: در يك واحد يا صنف براي ارئه خدمت سه ملاك مهم است، ابتدا فرد ارائه‌دهنده خدمت است كه حتما بايد حفاظت فردي و استفاده از ماسك را در نظر داشته باشد، دوم گيرندگان خدمت هستند و سوم مكان ارائه خدمت است كه بايد پروتكل‌هاي بهداشتي حتما در اين سه فاكتور رعايت شود.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري در بخش ديگري از سخنان خود گفت: در شناسايي بيماران دو فرآيند وجود دارد، ابتدا موارد بستري و ديگري موارد غربالگري علامتي و آزمايشگاهي يا به عبارتي موارد بستري و سرپايي هستند.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر به تعداد موارد بستري 10 برابر بيمار در جامعه وجود دارد، افزود: با توجه به اينكه همه ساز و كارها و توان پرسنل به كار گرفته شده است توانستيم تا 9 برابر بيماران در جامعه را شناسايي كنيم.
جزايري بيان كرد: طي روزهاي گذشته مجددا يك مراسم عروسي در يكي از شهرهاي شهرستان شهركرد برگزار شد، برگزاري اين جشن باعث شد داماد، خانواده داماد و خانواده عروس به كرونا مبتلا شوند.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري تاكيد كرد: يكي از كارهاي خوبي كه صورت مي‌گيرد غربالگري هدفمند است تا افراد با سابقه تماس با افراد مبتلا شناسايي و در صورت مثبت اعلام شدن آزمايشاتشان با اخذ تعهدنامه قرنطينه 14 روزه خانگي را سپري كنند و سرپيچي از آن به مصداق تهديد عليه سلامتي محسوب بوده و پيگرد قانوني دارد.
تعداد بازدید:
213
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal