مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱۶
1399/04/11
وظيفه هر فرد در جامعه تذكر پيرامون رعايت دستورالعمل‌هاي بهداشتي به ديگران است
وبدا؛ معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: هر كدام از افراد جامعه در اين شرايط پيش آمده بايد يك بازرس كرونا باشند و خود به افرادي كه فاصله‌گذاري اجتماعي و دستورالعمل‌هاي بهداشتي را رعايت نمي‌كنند تذكر داده و درصورت تكرار، موارد را به مراجع ذي‌صلاح انتقال دهند.
به گزارش وبدا؛ دكتر اكبر سليماني در برنامه شب‌هاي بام ايران مورخ يازدهم تيرماه سال 99 افزود: اينكه گفته مي‌شود موج دوم بيماري كرونا شيوع پيدا كرده، اشتباه است، اين وضعيت همچنان ادامه موج اول بيماري است.
معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد با اشاره به اينكه به دليل برداشته شدن محدوديت‌ها و اينكه مردم از رعايت موارد بهداشتي خسته شدند وضعيت موجود بوجود آمده است، ادامه داد: از مردم استان چهارمحال و بختياري تقاضا دارم همنطور كه در ابتداي شيوع بيماري به خوبي دستورالعمل‌هاي بهداشتي و فاصله گذاري اجتماعي را رعايت كردند، خسته نشوند و به توصيه‌هاي سيستم بهداشت و درمان با جديت عمل كنند.
وي عنوان كرد: متاسفانه با نگاهي به مراكز درماني مشاهده مي‌شود روز به روز تعداد بيماران مراجعه كننده، موارد بستري و مرگ و مير در استان در حال افزايش است و اگر به توصيه‌هاي بهداشتي و دستورالعمل‌هاي مطرح توجه نكنيم ممكن است به سرنوشت استان‌هايي همچون خوزستان، تهران و... دچار شويم.
سليماني با بيان اينكه در حال حاضر نيازمند همكاري و همراهي مستمر و دقيق مردم داريم تا بتوانيم مقابل شدت بيماري يا همان كشندگي آن را بگيريم، خاطرنشان كرد: به هر حال ابتلا به موارد خفيف بيماري وجود دارد ، هنرمان بايد اين باشد گه با كمك مردم شدت بيماري، تعداد موارد بستري و... را كم كنيم.
معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد به لزوم استفاده مردم از ماسك اشاره و اظهار كرد: بايد در مراجعات حضوري و هر جايي كه چندين نفر در تماس تنفسي با يكديگر قرار دارند از ماسك استفاده شود.
وي بيان كرد: شدت بيماري كرونا و گستردگي آن زماني است كه ريه را درگير مي‌كند، در اين مرحله مشخص نيست بيماري تا چه مرحله‌اي پيش مي‌رود آيا سيستم ايمني بدن را شكست مي‌دهد يا خير.
سليماني با اشاره به اينكه كرونا به چند بخش خفيف كه معمولا بي علامت و ملايم است، متوسط، شديد و متوسط تا شديد تقسيم مي‌شود، گفت: بين 70 تا 80 درصد مبتلايان دچار موارد خفيف بيماري مي‌شوند و 15 تا 20 درصد نيز به حالت متوسط يا شديد آن دچار مي‌شوند كه تنها 5 تا 6 درصد بيماران دچار وضعيت بحراني مي‌شوند.
معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد افزود: وقتي بيماري كرونا ريه را درگير مي‌كند فرد دچار تنگي نفس مي‌شود و احساس مي‌كند دم و بازدم وي به سختي انجام مي‌شود، اين حالت يك علامت خطر است و لازم است فرد در سريع‌ترين زمان ممكن به پزشك مراجعه كند.
وي به مردم توصيه كرد در صورت داشتن علائم بيماري كرونا از مراجعه‌هاي غيرضرور به مراكز درماني جدا خودداري كنند مگر زماني كه وضعيت بيماريشان در حال بدتر شدن باشد.
سليماني تاكيد كرد: جدا از مردم تقاضا مي‌شود تا اطلاع ثانوي در مراسم‌هاي پرتجمع مثل مراسم‌هاي عزاداري و جشن‌هاي عقد و عروسي شركت نكنند.
تعداد بازدید:
272
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:2 تعداد کل امتیازها:3
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal