مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱۵
1399/04/25
تاكنون با همراهي مردم، وضعيت قرمز كرونايي در چهارمحال و بختياري اعلام نشده است
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: متاسفانه امروز در 25 استان كشور وضعيت قرمز اعلام شد اما به لطف خدا و با همراهي مردم تنها استاني هستيم كه تاكنون وضعيت قرمز در آن اعلام نشده است.
به گزارش وبدا; دكتر مجيد شيراني در برنامه شب‌هاي بام ايران صدا و سيماي مركز چهارمحال و بختياري در تاريخ 24 تير ماه99، افزود: وضعيت حال حاضر استان نسبت به سابق رضايت بخش نيست.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد ادامه داد: پس از اوج بيماري كه در ماه‌هاي اسفند و فروردين شاهد آن بوديم، در ارديبهشت تا دهه اول خردادماه اوضاع چهارمحال و بختياري خوب، پايدار و رو به بهبود بود، بعد از آن در همه كشور و همچنين اين استان روند افزايشي بيماري را شاهد بوديم.
وي با اشاره به اينكه علي‌رغم همه اينها با هم‌دلي مردم استان وضعيت چهارمحال و بختياري نسبت به متوسط كشوري بسيار خوب است، عنوان كرد: متاسفانه امروز در 25 استان كشور وضعيت قرمز اعلام شد.
شيراني با بيان اينكه اگر استان‌هايي مثل چهارمحال و بختياري كه وضعيت سفيد داشتند دستورالعمل‌هاي بهداشتي را به درستي رعايت نكنند ممكن است اين ثبات پايدار و ثابت نماند و به سمت افزايش شيوع بيماري پيش بروند، خاطرنشان كرد: در حال حاضر چرخش ويروس نسبت به نقاط ديگر كشور در اين استان كم است، اما اگر همه مردم حتي اقليتي كه ماسك نمي‌زنند اين موضوع مهم را رعايت كند، مي‌توانيم با كمترين خسارات از اين بحران كرونا عبور كنيم.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد يادآور شد: 85 ميليون نفر جمعيت كشور هستند كه همگي بايد از ماسك استفاده كنند، اما ظرفيت توليدي كشور يك رقم ثابت بود، درصورتي كه تجهيزات لازم براي توليد ماسك فراهم شد اما با كمبود مواد اوليه مواجه شديم.
وي ادامه داد: ماسك‌هاي سه‌لايه يكبار مصرف هستند كه در صورتي كه رطوبت به آن‌ها برسد خاصيتشان را از دست مي‌دهند و خبر استفاده دوباره از ماسك‌هاي دور ريخته شده يك خبر كذب است.
شيراني با اشاره به اينكه اگر در حال حاضر وضعيت استان تقريبا با ثبات است به دليل رعايت پروتكل‌هاي بهداشتي از سوي عده كثيري از مردم است، گفت: اما بايد بدانيم و مراقب باشيم ويروس در كشور پخش است، مرزهاي استان باز است و تعداد مسافرات افزايش يافته است، اگر بخواهيم پروتكل‌هاي بهداشتي را رعايت نكنيم كرونا كه يك ويروس سركش است به سمت ايجاد وضعيت خطرناك پيش مي‌رود.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد افزود: قبلا كه محدوديت‌ها بيشتر بود ضريب ابتلا به كرونا يك به سه بود الان كه مراودات بيشتر شده است يك فرد به طور متوسط مي‌تواند 10 نفر را مبتلا كند، لذا اگر دستورالعمل‌هاي بهداشتي جدي گرفته نشود ويروس كرونا مي‌تواند به سرعت پخش شود و با توجه به اينكه مردم استان كمتر مبتلا شده‌اند و بدن آن‌ها به صورت طبيعي واكسينه نشده است سرعت رشد و گسترش آن مي‌تواند بسيار بيشتر باشد.
وي با اشاره به اينكه كشورهاي مختلف تلاش مي‌كنند واكسن كرونا را بسازند، ازجمله دانشمندان ايراني، افزود: براي ساخت واكسن ابتدا بايد عمليات به‌خصوصي انجام شود، سپس مرحله آزمايش حيواني آن انجام شود و براي استفاده بر روي انسان‌ها بايد سه فاز عملياتي انجام شود.
شيراني اظهار داشت: بسياري از كشورها وارد فازهاي انساني واكسن كرونا شده‌اند و چند واكسن وارد فاز 3 شدند، اين بدان معناست كه ممكن است در عرض چند ماه آينده واكسن كرونا ويروس كشف شود.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد اضافه كرد: با توجه به طي مراحل ضروري جهت توليد واكسن و اينكه اين واكسن بايد در ميزان انبوه ساخته شود بعيد است واكسن قبل از يك سال آينده توليد شود.
تعداد بازدید:
139
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:2
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal