مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱۵
1399/05/01
چهارمحال و بختياري نسبت به ساير استان ها در وضعيت نسبتا مطلوب تر و در مقايسه با گذشته ي آن در وضعيت قرمز شيوع كرونا قرار دارد
وبدا؛ رئيس دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري، وضعيت شيوع بيماري كوويد 19 در استان را نسبت به ساير استان ها نسبتا مطلوب تر و در مقايسه با گذشته ي آن قرمز توصيف كرد.
به گزارش وبدا؛ دكتر مجيد شيراني در هفدهمين جلسه ستاد استاني مقابله با كرونا در سي و يكمين روز از تيرماه 99 در جمع استاندار و اعضاي ستاد يادآور شد، بحران بيماري كرونا دنيا، تمام نقاط كشور و استان را تحت تاثير قرار داد اما آنچه موجب شد تا چهارمحال و بختياري نسبت به ساير استان ها از وضعيت بهتري برخوردار باشد لطف الهي، حمايت مسئولين و همراهي مردم فهيم استان بوده است.
به گفته وي، از ابتداي شيوع بيماري ابتلاي 3038 نفر به كرونا و 83 فوتي ناشي از اين بيماري در استان گزارش شده است.
دكتر شيراني افزود: طي مدت شيوع بيماري، از 18 هزار بيمار با علايم باليني مشكوك به كرونا نمونه گيري و حدود 3تا 5 برابر اين تعداد به كلينيك ها، مراكز بهداشتي و درماني و بيمارستان هاي استان مراجعه و تحت معاينه و غربالگري قرار گرفته ، دارو دريافت و يا در قرنطينه خانگي تحت مراقبت قرار گرفتند.
وي، تعداد بيماران بستري با علايم باليني مشكوك به كرونا طي اين مدت را 2749 بيمار اعلام كرد و افزود: مجموع بررسي هاي آماري حاكي از آن است كه چهارمحال و بختياري نسبت به گذشته آن با رشد فزاينده تعداد بيماران بستري و فوتي هاي ناشي از كرونا مواجه بوده است.
دكتر شيراني با بيان اينكه در مديريت بيماري كرونا انتظار مي رفت تا مساحت زير منحي شيوع بيماري مستعطيلي شكل و تا حد امكان شيب منحني شيوع كم ارتفاع تر شود افزود: استان تاكنون در اين زمينه موفق بوده و اگر چه طي هفته هاي اخير تعداد موارد ابتلا و بستري به متوسط كشوري نزديكتر شده ولي همچنان آمار فوتي ها بسيار كمتر از متوسط كشوري است.
دكتر شيراني گفت: توان كادر درمان و ظرفيت بيمارستان هاي استان تاكنون به خط قرمز نزديك ولي وارد آن نشده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي در ادامه خاطر نشان كرد: هنوز شناخت زيادي از ويروس پيدا نكرده و رفتار آن ناشناخته است اما آنچه در مواجهه با ويروس ها ثابت شده و قطعي است كاهش قدرت بيماري زايي ويروس با طولاني تر شدن زمان است.
وي اضافه كرد: طولاني تر شدن زمان مواجهه با ويروس ضمن ضعيف تر شدن ويروس، امكان دستيابي به روش هاي نوين درماني و پيشگيري را فراهم مي نمايد.
دكتر شيراني افزود: چهارمحال و بختياري در بسياري از شاخص هاي مديريت بيماري كرونا پيشگام بوده و اولين كلينيك تنفسي كشور در مركز آموزشي درماني هاجر (س) شهركرد راه اندازي و با راه اندازي 38 كلينيك 16 ساعته ، غربالگري فعال بيماران كرونايي به سرعت آغاز و در حال حاضر پيشرفته ترين روش هاي درماني در مراكز درماني استان انجام وداروهاي موثر بيماري در اختيار بيماران قرار مي گيرد.
وي در پايان يادآور شد، بيماري كرونا تاكنون داروي اختصاصي نداشته و داروهاي موجود كمك كننده هستند و اثر درماني آنها ثابت نشده است لذا رعايت پروتكل هاي بهداشتي ساده و موثرترين راه مقابله با كرونا محسوب مي شود.
 
تعداد بازدید:
211
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal