دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۹
1402/07/24
پذیرش مجله EHSJ گروه اپیدمیولوژی و آمار زیستی دانشکده در نمایه اسکوپوس

مجله  Epidemiology and Health System Journal با صاحب امتیازی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و وابسته به گروه اپیدمیولوژی و آمار زیستی دانشکده بهداشت به سردبیری جناب آقای دکتر سلیمان خیری، با دریافت بیش از 700 اِستناد در موتور جستجوگر گوگل (Google Scholar)، علیرغم سخت گیری های بسیار زیاد علمی و داوری دقیق در محتوی علمی و اثربخشی مقالات؛ حائز پذیرش شرایط نمایه بین المللی اسکوپوس شد.

بر این اساس پس از ارزیابی توسط هیئت انتخاب و مشاوره محتوا (CSAB)، در تاریخ 8 اکتبر 2023 با ایندکس و نمایه مجله علمی پژوهشی  EHSJ در پایگاه استنادی اسکوپوس (Scopus) موافقت گردید. اسکوپوس به عنوان یکی از برترین و شاخص ترین نمایه سازهای مجلات از سال 2004  به عنوان یکی از زیرمجموعه های انتشارات الزویر مطرح است. اهمیت اسکوپوس در نمایه سازی مجلات از کلیه رشته های موضوعی (مهندسی، پزشکی، اجتماعی و ..) و بیان آماره های دقیق علم سنجی می باشد. آدرس سایت این مجله در وبگاه  ehsj.skums.ac.ir قابل دسترسی است.

آدرس : شهركرد، مجتمع آموزشي رحمتيه ، دانشكده بهداشت
كدپستي :