واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان کاشانی
۱۴۰۳/۲/۸
1400/11/20
عناوین طرح های پژوهشی مصوب کارگروه آموزش، پژوهش و نوآوری استان

عناوین طرح های پژوهشی مصوب کارگروه آموزش، پژوهش و نوآوری استان :

آخرین مهلت ارسال پروپوزال به سازمان مذکور 05 / 12 / 1400 تعیین شده است. خلاصه موضوعات فراخوان به همراه نام دستگاه و اعتبار پیشنهادی مورد نیاز به شرح زیر می باشد:

1. عوامل موثر بر سلامت اجتماعی و سرمایه اجتماعی جوانان استان چهارمحال و بختیاری و ارائه راهکار جهت افزایش آنها (اداره کل ورزش و جوانان استان) (250 میلیون ریال)

2. عوامل مرتبط با آمبولی ریه (Venous thromboembolism (VTE)) در استان (آسیب شناسی، علل، چالش ها، پیشگیری) (اداره کل پزشکی قانونی) (1000 میلیون ریال)

3. تعیین هیدرومول آب مصرفی در گلخانه ها برای محصولات مختلف (اداره کل جهاد کشاورزی) (300 میلیون ریال)

4. بررسی امکان ساخت پروبیوتیکهای موثر در ایمنی زایی حاصل از جداسازی و شناسایی برخی باکتری های باسیلی از روده ماهی قزل آلا و مطالعه خواص پروبیوتیکی آنها در شرایط برون تنی و درون تنی (اداره کل دامپزشکی) (500 میلیون ریال)

5. بررسی مدیریت پسماند مناطق شهری و روستایی استان با رویکرد ایجاد ارزش افزوده بیشتر و تولید انرژی تجدید پذیر (استانداری) (800 میلیون ریال)

6. طراحی و ساخت سامانه حسگر گازی به منظور شناسایی باقیمانده سموم آفت کش ها و ترکیبات شیمیایی نگهدارنده از جمله اورگانوفسفرها، اورگانوکلرها، اورگانو نیتروژن ها در فرآورده های لبنی و گوشت (اداره کل استاندارد) (449 میلیون ریال)

7. بررسی ظرفیت های صنایع دستی و گردشگری عشایر استان و نقش آن در اقتصاد جامعه عشایری و رونق توریسم (اداره کل امور عشایر) (1000 میلیون ریال)

8. گزینش، ارزیابی و معرفی ژنوتیپ های برتر بادام با هدف دستیابی به ارقام تجاری و پرمحصول (اداره کل جهاد کشاورزی) (600 میلیون ریال)

9. شناسایی ژنوتیپ های مقاوم به خشکی بلوط به منظور مدیریت پدیده زوال جنگل های زاگرس و احیاء مناطق جنگلی تخریب یافته استان (اداره کل جهاد کشاورزی) (1000 میلیون ریال)

10. بررسی شیوه های مدیریت بهینه مصرف آب در تلفیق با روش های به باغی در افزایش کارایی مصرف آب و عملکرد باغات بادام استان (اداره کل جهاد کشاورزی) (800 میلیون ریال)

11 بازنگری و توسعه در نظام حرفه آموزی و اشتغال زندانیان با محوریت توسعه کسب و کارهای انگیزه بخش، مبتنی بر قابلیت های فردی زندانیان (اداره کل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی) (500 میلیون ریال)

12. بررسی کاربرد نقوش و نمادهای دست بافته های بختیاری در هنر خاتم سازی روستای شیخ شبان (اداره کل میراث فرهنکی و صنایع دستی و گردشگری) (300 میلیون ریال)

13. ظرفیت سنجی احداث فرهنگسراهای خانواده و بررسی نیازهای خانواده ها در مراکز شهرستانهای استان چهارمحال و بختیاری (استانداری) (500 میلیون ریال)

14. شناسایی روش های کاهش هزینه های جاری و عمرانی و افزایش درآمد در شهرداری شهرهای زیر ده هزار نفر جمعیت استان (استانداری) (500 میلیون ریال)

آدرس : شهركرد ،خيابان پرستار، بيمارستان آيت الله كاشاني
كدپستي : 8816758915      تلفن :32228485-038