واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان کاشانی
۱۴۰۳/۲/۸
1401/07/09
جلسه شورای پژوهشی

با نام و یاد خداوند متعال نودمین جلسه شورای پژوهشی مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی مورخ 06/07/1401 راس ساعت 8:30 صبح با حضور محترم معاون پژوهشی، اعضای شورای پژوهشی، اساتید راهنما و دانشجویان در محل سالن جلسات معاونت آموزشی پژوهشی مرکز کاشانی تشکیل گردید و پس از بحث و تبادل نظر تصمیمات ذیل اتخاذ گردید:

1-پروپوزال پایان نامه دکتر مهدی بی ریا رزیدنت جراحی با عنوان " بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاه خرفه بر چسبندگی داخل حفره شکمی متعاقب لاپاراتومی در موش صحرایی" با راهنمایی آقای دکتر مهرداد کریمی با حضور دانشجو و استاد راهنما در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح جناب آقای دکتر حسین امینی و جناب آقای دکتر بابک علوی می‌باشند و جناب آقای دکتر امینی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.

ü جهت مشخص شدن نقش رزیدنت در اجرای مطالعه، انجام مطالعه همراه با فیلمبرداری از مراحل اجرای مطالعه باشد

ü خواص گیاه خرفه با ذکر رفرنس معتبر در پروپوزال ذکر گردد.

ü پیشنهاد میشود در صورت امکان برای جلوگیری از بایاس در مطالعه با مشورت با مشاور آماری از هر دو جنس نر و ماده در مطالعه استفاده شود.

2- پروپوزال پایان نامه خانم فرشته علیدوست دانشجوی پزشکی با عنوان " مقایسه حساسیت اخلاقی دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با پزشکان عمومی شهرستان شهرکرد و ارتباط آن با ویژگی های زمینه ای در سال 1401" با راهنمایی آقای دکتر یاسر صالحی با حضور دانشجو و استاد راهنما در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح جناب آقای دکتر عبدالله محمدیان و خانم دکتر معصومه معزی می‌باشند و خانم دکتر معصومه معزی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.

ü محل تحصیل پزشکان عمومی مشخص باشد و در جدول متغیر ها درج شود.

ü عنوان مطالعه به گونه ای اصلاح گردد که نشان دهنده ی بررسی ذهنیت افراد مورد مطالعه افراد شرکت کننده در مطالعه باشد نه عملکرد آن ها.

ü با توجه به اینکه افراد مورد مطالعه از جمعیت پزشکان انتخاب خواهند شد، در پرسشنامه کلمه پزشک جایگزین پرستار شود.

ü کارآموزان از جمعیت مورد مطالعه حذف گردند و فقط کارورزان و پزشکان عمومی مورد بررسی قرار گیرند.

3- پروپوزال پایان نامه خانم فاطمه حسینی دانشجوی پزشکی با عنوان " بررسی اثرات درمانی و عوارض ریتوکسیماب و اینترفرون سینوکس در بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس مراجعه کننده به بیمارستان کاشانی و کلینیک امام علی ع شهرکرد" با راهنمایی خانم دکتر جیواد با حضور دانشجو و استاد راهنما در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح جناب آقای دکتر اصغر بیاتی و جناب آقای دکتر مجید جعفری می‌باشند و آقای دکتر مجید جعفری به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.

ü چگونگی پیگیری بیماران دقیق تر ذکر گردد.

ü عوارض دارو ها با تاکید بر قومیت افراد استان چهارمحال و بختیاری بررسی گردد.

4- پروپوزال طرح تحقیقاتی آقای دکتر مجید جعفری با عنوان " تاثیر کپسول نرم دپروهرب در کیفیت زندگی، افسردگی، اضطراب و استرس بیماران میگرنی در استان چهارمحال و بختیاری " با حضور مجری مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح جناب آقای دکتر اصغر بیاتی و جناب آقای دکتر حسین امینی می‌باشند و جناب آقای دکتر حسین امینی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.

ü در معیار های خروج از مطالعه، بروز هر گونه عوارض اضافه گردد.

5-پروپوزال طرح تحقیقاتی خانم دکتر گلشن تقی‌پور با عنوان " بکارگیری نمونه ی پایلوت اپلیکیشن پایش و ارجاعات بیماران دیابتی براساس هوش مصنوعی " با حضور مجری مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح جناب آقای دکتر سیاوش فاضلیان و سرکار خانم دکتر عظیمه دانش می‌باشند و جناب آقای دکتر سیاوش فاضلیان به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.

ü اصل محرمانگی اطلاعات بیماران در اجرای مطالعه رعایت گردد.

ü قبل از انجام مداخله کد IRCT اخذ گردد.

ü جزئیات اپلیکیشن در طرح به طور دقیق ذکر گردد.

ü هماهنگی با سرکار خانم دکتر مولوی جهت حضور دانشجو در جلسه کمیته اخلاق برای توضیحات جامع در رابطه با اپلیکیشن.

ü کلاس آموزشی برای کلیه بیماران شرکت کنندگان قبل از انجام مطالعه برگزار گردد.

*درخواست جناب آقای محمدرضا فرهادی، دانشجوی پزشکی مبنی بر تغییر خانم دکتر زهرا حبیبی از استاد مشاور به استاد راهنمای دوم در جلسه مطرح و تصویب گردید.

حاضرین در جلسه : آقای دکتر رحیمی، آقای دکتر دهقان، آقای دکتر پورافضلی ، آقای دکتر افضلی، آقای دکتر صانعی، آقای دکتر مدینه ، آقای دکتر مجید جعفری ، آقای دکتر فاضلیان

آدرس : شهركرد ،خيابان پرستار، بيمارستان آيت الله كاشاني
كدپستي : 8816758915      تلفن :32228485-038