دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
1401/07/10
اصلاحیه آگهی پذیرش بهورز دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و بسته آموزشی تخصصی بهورزی
آگهی پذیرش بهورز نوبت اول دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرکرد- مرکز بهداشت استان چهارمحال و بختیاری در سال 1401
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان چهارمحال و بختیاری برای تامین بهورز مورد نیاز خود در خانه های بهداشت روستاهای تابعه طبق مفاد دستورالعمل اجرایی پذیرش و جذب بهورز مصوب هیات امناء تعداد 92 نفر زن/ مرد از بین افراد واجد شرایط و بومی روستا بشرح جدول ذیل را از طریق امتحان عمومی، تخصصی، مصاحبه و گزینش برای پذیرش و تربیت رشته شغلی بهورزی به صورت دانش آموز بهورزی پذیرش می نماید. پذیرفته شدگان پس از طی دوره بهورزی و قبولی به صورت قراردادی کارمعین ( براساس مجوز اختصاص داده شده به خانه بهداشت هر روستا) صرفاً جهت خدمت در خانه بهداشت روستا/ روستاهای مورد نظر برابر قوانین مربوطه به کارگیری خواهند.

جهت دریافت فایل  آگهی پذیرش بهورز سال 1401 کلیک نمایید.