دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۲۰
1402/10/27
کانون ارزیابی شایستگی نیروهای جدیدالاستخدام سال 1402 دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان چهارمحال و بختیاری
در راستای برگزاری کانون ارزیابی شایستگی نیروهای جدید الاستخدام سال 1402 در محل پردیس مجتمع رحمتیه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهرکرد ، با حضور سرکار خانم نیکبخت مسئول اجرایی کانون و مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه ، ارزیابان حوزه تخصصی و عمومی ، تسهیلگران و ناظرین مدیریت های حراست ، گزینش و بارزسی دانشگاه در 16 رشته شغلی بهداشتی و درمانی ، اداری و مالی در دو نوبت صبح و بعدازظهر در 3 پنل مصاحبه تخصصی و 2 پنل مصاحبه عمومی از تاریخ 16 دی ماه لغایت 26 دی ماه سال 1402 در 9 روز کاری برگزار ، شرکت کنندگان در کانون ارزیابی به تعداد 111 نفر داوطلب مرد و 139 نفر داوطلب زن مورد ارزیابی قرار گرفتند و براساس فرآیند مربوطه کلیه مستندات در سامانه های جهاد دانشگاهی و رشد ثبت گردید، شایان ذکر است آغاز کار پنل شماره دو عمومی از مورخ 23/ 10/ 1402 مختص 82 نفر داوطلبین رشته فوریت های پزشکی می باشد.
در روز اختتامیه کانون ارزیابی شایستگی نیروهای جدیدالاستخدام، سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان چهارمحال و بختیاری ، جناب آقای دکتر اعرابی به همراه مدیر دفتر و معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی از روند برگزاری این کانون بازدید نمودند.