دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱۸
1403/01/04
بازدید سرزده از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی سورشجان و پایگاه اورژانس 115 فارسان
 معاونین توسعه مدیریت،منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی استان، بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان، مدیان حراست ، بازرسی دانشگاه و مدیر گروه بیماریها  از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی سورشجان و پایگاه اورژانس 115 فارسان بازدید نمودند.

❇️ *بازدید از واحدهای بهداشتی مرکز و بررسی پایش وضعیت سامانه سیب ، ارزیابی پرسنل و چک کردن تجهیزات ،داروها ی احیاه و دستگاه شوک ،همچنین گفتگو با پرسنل و کادر درمانی و عرض خدا قوت وتبریک نوروز و از نزدیک در جریان نحوه ارائه خدمات به بیماران در این مرکز بهداشتی درمانی قرار گرفتند*.

🔺*گفتنی است دراین بازدید دکتر صالحی فرد تجهیزات حفاظت فردی، نحوه کنترل عفونت و گندزدایی آمبولانس ها ، چک و بررسی دستگاه ها و تجهیزات آمبولانس را مورد بررسی و کنترل قرار دادند.

🗓 شنبه 4فروردین 1403
📍 شهرستان شهرکرد و فارسان