۱۴۰۳/۲/۳۱
1399/06/24
پیام تسلیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در پی شهادت شهیده مدافع سلامت استان چهارمحال و بختیاری « پریسا رفیعی»

وبدا؛ دکتر مجید شیرانی، با صدور پیامی شهادت سومین شهیدمدافع سلامت استان را تسلیت گفت.
به گزاش وبدا؛ در متن پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد آمده است، خبر شهادت شهیده مدافع سلامت استان چهارمحال و بختیاری، مامای خوش قلب و فداکار مرکز خدمات جامع سلامت سفید دشت از پرسنل خدوم شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجن " خانم پریسا رفیعی " که در راه خدمت به مردم شریف استان و به علت ابتلا به بیماری کرونا به خیل شهدای مدافع سلامت پیوست، موجب تاثر و تالم شدید قلبی بنده و سایر همکاران حوزه سلامت گردید.
در ادامه متن پیام دکتر مجید شیرانی آمده است؛ بدون شک از دست دادن متخصصین و نیروهای کارآزموده ای که تخصصشان موجب درمان دردها و رفع آلام بیماران و هدیه تندرستی به دیگران است با اقدامات ساده و آسانی همچون رعایت بهداشتی فردی و پرهیز از تشکیل و حضور در تجمعات، که در وهله اول تضمین کننده سلامتی برای خود و اطرافیانمان است قابل قیاس نخواهد بود.
وی همچنین در ادامه این پیام تسلیت، بعنوان عضو کوچکی از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری به تمامی کسانی که موارد بهداشتی را رعایت نمی کنند، بدون توجه به فاصله گذاری های فیزیکی و بدون ماسک در خیابانها و در مجالس حضور پیدا می کنند یادآور شده است، خواهران و برادران آنها در مراکز بهداشتی و درمانی اگر چه بی دریغ و فداکاران، تا پای جان برای حفظ سلامت شما ایستاده اند، اما برای پیروزی بر ویروس منحوس کووید 19 نیازمند همکاری و احساس مسئولیت تک تک شما در رعایت پروتکل های بهداشتی هستند.
دکتر شیرانی در ادامه اظهار امیدواری کرده است، با رعایت موارد بهداشتی توسط مردم و جدی گرفتن این ویروس، دیگر شاهد از دست دادن هیچ عزیزی به خصوص همکاران حوزه سلامت استان نباشیم.
وی در پایان، با قلبی سرشار از اندوه، شهادت این عزیز سفر کرده را به خانواده داغدار وی، جامعه بزرگ مامایی استان ، همکاران وی و تمامی کارکنان حوزه سلامت، تسلیت عرض نموده و برای آن شهیده علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی مسألت نموده است.