۱۴۰۳/۲/۱۵
1399/07/24
رفع دغدغه و توجه به امکانات رفاهی پزشکان از اولویت های دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد است
وبدا؛ معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، با اشاره به خدمات شایسته جامعه پزشکی، رفع دغدغه و توجه به امکانات رفاهی پزشکان را از اولویت های این دانشگاه برشمرد.
به گزارش وبدا؛ دکتر علی ضامن صالحی فرد در جمع پزشکان متخصص جدید این مجموعه با اشاره به گام های موثر دانشگاه برای پرداخت کارانه پزشکان و کادر درمانی افزود: دانشگاه علوم پزشکی استان در ردیف آخرین دانشگاه هایی بود که کارانه پرداخت کرده بودند که با تدابیر اندیشیده شده و رایزنی های انجام شده و علی رغم مشکلات اعتباری، امروز جز استان های اول در پرداخت کارانه کلینیک ها بشمار می رود و در حال پیگیری جدی و جذب اعتبارات لازم برای پرداخت سایر کارانه ها از جمله کارانه عملکرد بیمارستانی کادر خدوم پزشکان ، پرستاران و سایر پرسنل پر تلاش درمانی و بهداشتی است .
وی، همچنین با بیان موضوعاتی همچون مشکلات ایاب و ذهاب، پانسیون ها و امکانات رفاهی از سوی پزشکان یادآور شد، بر اساس ضوابط و مقررات و علی رغم مشکلات بودجه ای، تمام تلاش مسئولین دانشگاه در راستای رفع این مشکلات و فراهم نمودن تجهیزات و ملزومات مورد نیاز پزشکان و ارائه خدمات رفاهی در شان این قشر زحمتکش است.
گفتنی است، آئین معارفه پزشکان متخصص جدید دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در بیست و سومین روز از مهرماه 99 با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی برگزار شد.