۱۴۰۳/۲/۱۳
1399/07/28
تجلیل هیات رئیسه دانشگاه شهرکرد از مدافعین سلامت
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، از تجلیل هیات رئیسه دانشگاه شهرکرد از مدافعین سلامت خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: در بیست و هشتمین روز از مهرماه 99 هیات رئیسه دانشگاه شهرکرد در اقدامی نمادین با حضور در مرکز آموزشی درمانی هاجر (س) با اهدای لوح سپاس از زحمات ریاست این مرکز درمانی و با اهدای شاخه های گل از کادر درمانی و پرستاران تقدیر بعمل آوردند.
وی تصریح کرد: این عزیزان به نمایندگی از مراکز آموزشی استان با قدردانی از جامعه ایثارگر حوزه سلامت از زحمات شبانه روزی این قشر زحمت کش تقدیر نمودند.
به گفته وی، در سایر نقاط استان نیز دانشگاه فنی و حرفه ای با حضور در بیمارستان سید الشهداء فارسان، دانشگاه علمی کاربردی با حضور در بیمارستان امام رضا (ع) اردل و دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در مرکز آموزشی و درمانی ولی عصر (عج) بروجن، دانشگاه فرهنگیان با حضور در بیمارستان امام علی (ع) فرخشهر از مدافعین سلامت تقدیر بعمل آوردند.