۱۴۰۳/۲/۱۹
1399/07/29
وبینار ارتقاء رفتارهای پیشگیری کننده از بیماری کووید -19 برگزار شد
وبدا؛ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از برگزاری وبینار ارتقاء رفتارهای پیشگیری کننده از بیماری کووید- 19 خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر اکبر سلیمانی افزود: با توجه به اهمیت به روزرسانی اطلاعات و انتقال تجربیات علمی در زمینه پاندمی کووید-19، وبینار آموزشی با عنوان " ارتقاء رفتارهای پیشگیری کننده از بیماری کووید-19" سه‌شنبه 29 مهرماه 99 از ساعت 10 صبح لغایت 12 ظهر با همکاری دانشکده بهداشت و معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: اساتید حاضر در این وبینار آموزشی دکتر مسعود لطفی زاده دکتری بهداشت جامعه، دکتر لیلی ربیعی دکتری آموزش بهداشت و ارتقا سلامت و دکتر الهه توسلی دکتری آموزش بهداشت و ارتقا سلامت بودند.
وی عنوان کرد: تاریخچه، آمار و ارقام بیماری- مشکلات اجتماعی و بهداشتی ایجاد شده و نحوه سازگاری با بیماری، بررسی عواقب بیماری از دیدگاه فردی و اجتماعی – راه‌ها و روش‌های گوناگون کنترل و پیشگیری بیماری – معرفی نظریه و الگوهای مؤثر و بررسی تفصیلی نظریه و الگوهای موثر در پیشگیری از بیماری ازجمله مباحثی بود که در این وبینار مطرح شد.