۱۴۰۳/۲/۱۷
1399/08/07
انسولین مورد نیاز بیماران در داروخانه های استان در حال توزیع است
وبدا؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی با بیان اینکه، در حال حاضر کمبود حاد انسولین در استان وجود ندارد افزود: هم اکنون انسولین برای نیاز یک ماهه بیماران در داروخانه‌های منتخب استان در حال توزیع است.
به گزارش وبدا؛ دکتر رضا محمدی تصریح کرد: مشخصات بیماران دیابت در سامانه ثبت می‌شود و برای یک ماه انسولین در اختیار آنها گذاشته می‌شود.
وی با بیان اینکه، برخی بیماران می خواهند برای چند ماه انسولین خریداری نمایند متذکر شد، در حال حاضر انسولین محدود است و برای مصرف یک ماه در بین بیماران توزیع می‌شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان در ادامه از بیماران خواست در صورت مشاهده هر گونه مشکل در توزیع داروی انسولین، با معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تماس حاصل نمایند.