مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۹/۵
1399/08/17
بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود
وبدا؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران 14 و 15 بهمن ماه 99 برگزار می شود.
به گزارش وبدا؛ دکتر رضا محمدی افزود: این کنگره در محورهای کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا - روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی- سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی- غذاهای فراسودمند ،‌ پری بیوتیک و پروبیوتیک- ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی – امنیت و ایمنی مواد غذایی- بحران آب و صنایع غذایی – غنی سازی مواد غذایی برگزار می شود.
وی تصریح کرد: نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی – میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی- کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی- راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی- فرمولاسیون مواد غذایی- صنایع فرآورده های گوشتی- صنایع فرآورده های غلات- صنایع بسته بندی مواد غذایی – صنایع بسته بندی مواد غذایی- صنایع فرآورده های لبنی- صنایع فرآورده های روغن- فرآورده های غذایی تراریخته از دیگر محورهای این کنگره می باشد.
وی، نگهداری و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های غذایی – اقتصاد و بازاریابی صنعت غذا- فناوری های هسته ای و پرتودهی در فرآورده های غذایی و سایر پژوهش های نوین در صنایع غذایی را از دیگر محورهای بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران برشمرد.
دکتر محمدی با بیان اینکه این کنگره در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار می شود مهلت ثبت نام برای شرکت در کنگره را تا 15 دیماه 99 اعلام کرد و افزود: شرکت کنندگان باید آثار خود را تا 30 آذرماه 99 ارسال نمایند.
وی در پایان آدرس سایت و تلگرام کنگره را به ترتیب www.ifstacongerss27.ir و @ifstacongerss27 اعلام کرد.
تعداد بازدید:
405
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal