مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۸/۲۷
1399/08/25
محدودیت های ویژه کرونایی از اول آذرماه 99 در تمام استان های کشور قابل اجراست
وبدا؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت استان در گفت و گوی بخش خبری 20 در بیست و چهارمین روز از آبان ماه 99، به تشریح تصمیمات جدید ستاد ملی مقابله با کرونا و علل افزایش آمار مبتلایان به کرونا پرداخت.
به گزارش وبدا؛ سید راشد جزایری افزود: اعمال محدودیت ها از سوی ستادهای ملی و استانی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت، تعطیلی صرف مشاغل نیست بلکه با هدف کنترل و کاهش شیوع بیماری کرونا است.
به گفته وی، مصوبات آخرین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا از اول آذرماه 99 در تمام استان های کشور قابل اجراست.
وی تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت شیوع کووید 19 در 100 شهر قرمز ، 150 شهر نارنجی و 155 شهر کشور زرد است که به 3 سطح شامل: سطح 1 با رنگ زرد، سطح 2 با رنگ نارنجی و سطح 3با رنگ قرمز سطح بندی شده است.
جزایری ادامه داد: در شرایط قرمز یکسری محدودیت ها برای مشاغل و کارکنان در نظر گرفته شده است که حضور یک سوم کارکنان و تعطیلی مشاغل گروه 1، 2و 3 از جمله آن می باشد.
به گفته وی، برای سطح 2و شهرهایی با وضعیت نارنجی نیز حضور یک دوم کارکنان و تعطیلی مشاغل گروه 3و 4 اعمال می شود. همچنین در سطح 1 و شهرهای با وضعیت زرد، حضور دو سوم کارکنان و تعطیلی مشاغل گروه 4 اعمال می شود، این محدودیت ها شامل فعالیت مدارس، دانشگاه و آموزشگاه ها و برگزاری مراسم های مذهبی و فرهنگی نیز می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: هر کجا که پروتکل های بهداشتی به درستی اجرا نشود شاهد افزایش شیوع بیماری خواهیم بود و در صورت برگزاری تجمعات خانوادگی، دورهمی و سفر بروز بیماری و بار بیماری بیشتر و مراجعات به مراکز درمانی افزایش می یابد و فشار کاری در مراکز درمانی سنگین و غیرقابل تحمل است.
وی ادامه داد: باید تلاش کرد بار بیماری را کاهش دهیم و نسبت به رعایت مسئولیت فردی و اجتماعی کوشا باشیم. تجمعات، مهمانی ها، دورهمی ها و مسافرت ها آنگونه که باید کاهش پیدا نکرده و علی رغم اعمال محدودیت تعطیلی مشاغل سطح 2از ساعت 6 عصر ، همچنان شاهد عدم توجه برخی از کسبه و مردم به این دستورالعمل ها هستیم و علی رغم کنترل تیم های نظارتی و برخورد با متخلفین، تنها 60 درصد مردم و کسبه این مصوبه را رعایت می نمایند، لذا انتظار می رود مردم در اجرای دستورالعمل و پروتکل های بهداشتی همراهی لازم را داشته باشند.
جزایری در ادامه، از علل افزایش آمار مبتلایان به کرونا به افزایش غربالگری های آزمایشگاهی و فعال تر شدن بیمار یابی و افزایش تست تشخیص کرونا به 2برابر و شناسایی بیشتر و زودهنگام مبتلایان با هدف قرنطینگی خانگی و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا اشاره داشت.
تعداد بازدید:
527
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:2
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal