مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۸/۲۷
1399/08/29
پوشش دو داروی حمایتی دیگر برای درمان بیماران کرونایی توسط سازمان های بیمه گر
وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از توافق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با سازمان های بیمه گر برای تقبل هزینه دو داروی حمایتی دیگر برای درمان بیماران کرونایی خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر مجید شیرانی با اشاره به نارضایتی برخی از خانواده ها از تامین هزینه برخی داروهای بیماران کرونایی اظهار داشت: با توجه به اینکه بیماری کرونا هنوز درمان اختصاصی ندارد و داروهای به کار گرفته شده همگی در مرحله تحقیقاتی و تاثیر حمایتی دارند، برخی از این داروها تحت پوشش بیمه نیستند.
وی ادامه داد: از آنجایی که مراکز درمانی در قبال ارائه خدمات هزینه دریافت می نمایند که این هزینه یا از سوی سازمان های بیمه گر یا خود بیمار تامین می شود افزود: در مواقعی که دارویی توسط بیمه پوشش داده نمی شود خود بیمار باید هزینه آن را پرداخت نماید.
به گفته وی، دو دارویی که تجویز آن شایع تر و تاثیر آن برای کاهش و درمان عوارض کرونا بیشتر به نظر می رسد ، از روزهای گذشته به تایید سازمان های بیمه گر رسیده و تحت پوشش بیمه ای قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه داروهای تجویزی برای درمان کرونا نباید در فضای عمومی و اجتماعی وارد شوند و باید در مجامع علمی مورد بحث قرار بگیرند افزود: طرح نمودن اسامی داروهای خاص منجر به اصرار خانواده بیمار برای تجویز این دارو توسط پزشک و ضمن اختلال در روند درمان، تحمیل هزینه های سنگین به خانواده ها و تنش و اضطراب برای آنها، فضای مراکز درمانی را متشنج می کند.
وی در خصوص مشکل تامین واکسن آنفلوانزا نیز اظهار داشت: تعداد محدودی واکسن توزیع و به گروه های شغلی در معرض خطر و پر خطر تزریق شد و در مراحل بعدی علی رغم ادعای مدعیان حقوق بشر، به دلیل تحریم های علیه کشور واکسنی که خریداری شده بود وارد کشور نشد.
وی با بیان اینکه هر وقت واکسن وارد کشور بشود توزیع و در اختیار سایر گروه های هدف قرار خواهد گرفت یادآور شد، امسال خیلی نگران آنفلوانزا نیستیم چرا که سال گذشته بیماری شایع و معمولاً پس از هر شیوع بالا چند سال با موج جدید آن روبه رو نخواهیم بود ضمن اینکه تاکنون موردی از ابتلا گزارش نشده و این نظریه در نیم کره جنوبی که فصل سرما را پشت سر گذاشته و با مورد حادی از آنفلوانزا مواجه نشده است به اثبات رسیده است.
دکتر شیرانی اضافه کرد: البته این حق مردم و گروه های در معرض خطر است که واکسن را دریافت نمایند اما متاسفانه شرایط تاکنون فراهم نشده است.
وی همچنین یادآور شد، تزریق واکسن آنفلوانزا هیچ تاثیری در پیشگیری از ابتلا به کرونا ندارد، اما با توجه به شیوع کرونا ابتلای افراد به آنفلوانزا کار را برای تیم پزشکی برای افتراق این دو بیماری سختتر خواهد کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اعمال محدودیت های جدید طی دو هفته آتی و ابراز نگرانی برخی مشاغل از این تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا با توجه به مشکلات معیشتی آنها اظهار داشت: همه گیری بیماری کرونا خسارات جانی و مالی زیادی در بر داشته است که افزایش شمار فوتی های ناشی از این بیماری بعنوان تهدیدی جدی موجب می شود تا سلامت مردم در اولویت قرار بگیرد.
وی ادامه داد: طی مدت شیوع بیماری محدودیت های قطعی اعمال شد اما در مرحله اجرا به علت نداشتن مجری مشخص و ضابط اجرایی، با ضعف های رو به رو بود که امید است با اعمال محدودیت های طی دو هفته آینده و همراهی مردم شاهد بهبود وضعیت باشیم.
به گفته وی، مشاغل گروه های 1 فقط می توانند باز باشند که شامل مراکز درمانی، داروخانه ها، مراکز امداد و نجات، اورژانس، آتش نشانی، فروشگاه های زنجیره ای و مراکز عرضه مواد غذایی و میوه فورشی ها و رستوران ها فقط بشکل بیرون بر و شرکت های خدمات عمومی مانند شرکت برق، گاز، تلفن می باشد.
دکتر شیرانی ادامه داد: همچنین ادارات در مناطق قرمز با حضور یک سوم کارکنان و ادارات مناطق نارنجی با دو سوم کارکنان فعالیت می نمایند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: مراکز آموزشی، فرهنگی، مدارس، حوزه های علمیه، مراسم های مذهبی تعطیل و مراسم عقد و عروسی ، جشن و سوگواری به هیچ وجه نباید برگزار شود .
به گفته وی، همچنین محدودیت تردد برای ورود و خروج خودروها در شهرستان های در وضعیت قرمز و نارنجی اعمال و برای پیشگیری از برگزاری محافل دورهمی با تعطیلی مشاغل محدودیت تردد خودروهای پلاک شخصی از ساعت 21 تا 4 بامداد اعمال می شود.
وی افزود: برای خاطیان نیز جریمه های 500 و یک میلیون تومانی اعمال می شود و در صورت سماجت رانندگان برای تردد ، خودرو توقیف خواهد شد.
دکتر شیرانی ادامه داد: در صورت عدم تمکین آموزشگاه ها نیز ضمن تذکر در مرحله اول در مراحل بعدی مدیر مربوطه تا سه ماه از خدمت انفصال می یابد و صنوف نیز علاوه بر جریمه تعیین شده پلمپ و خاطیان به مراجع قضایی معرفی می شوند.
تعداد بازدید:
483
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:3
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal