۱۴۰۳/۲/۱۳
1399/08/29
برگزیدگان مسابقه کتابخوانی آن سوی مرگ اعلام شدند
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از اعلام اسامی برگزیدگان مسابقه کتابخوانی آن سوی مرگ خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: مسابقه کتابخوانی با محوریت کتاب "آن سوی مرگ" با همکاری دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه به مناسبت میلاد نبی مکرم اسلام (ص) ‌و هفته کتابخوانی در بین پرسنل این دانشگاه برگزار شد.
مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: تعداد شرکت کنندگان در مسابقه کتابخوانی " آن سوی مرگ" 253 نفر بودند که از این تعداد 162 نفر (حدنصاب نمره 18و19و20) برگزیده و به مرحله قرعه‌کشی این مسابقه راه یافتند.
وی عنوان کرد: با عنایت به اینکه جوایز در فراخوان مسابقه 20 عدد اعلام شد و با توجه به استقبال خوب کارکنان، اساتید و دانشجویان عزیر در این مسابقه کتابخوانی، از طرف دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد 10 جایزه دیگر برای نفرات برتر تخصیص داده شد که بعد از قرعه‌کشی ‌30 نفر به عنوان برگزیده این مسابقه انتخاب شدند و به هر کدام از برگزیدگان یک کارت هدیه 150 هزار تومانی اهدا می‌شود.
درخشان خاطرنشان کرد: اسامی برگزیدگان مسابقه کتابخوانی "آن سوی مرگ" عبارت از زهرا حیدرپور نقنه ، ستاد دانشگاه، فاطمه خدابخشی ، مرکز شماره 3 شهرکرد، زهرا صادقی زاده ، مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد، سمانه جلوانی ، مرکز باباحیدر، روح الله رفیعی وردنجانی ، مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد، محبوبه صادقی ، شبکه بهداشت و درمان شهرستان فارسان، مجید کلاهی دهکردی ، مرکز بهداشت استان و فرامرز صفری دهکردی ، مرکز بهداشت شهرکرد هستند.
مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اضافه کرد: مینا ریاحی ، شبکه فارسان، نسیم سلیمانی ، بیمارستان امام رضا(ع) اردل، فاطمه یوسفی ، رحمتیه، سمانه کریمی دستگردی ، مرکز فوریت های پزشکی شهرکرد، ابوذر شهبازی ، معاونت غذا و دارو، لیلا امانی بنی ، مرکز بهداشت شهرکرد، شهناز داودیان ، مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد، فرزاد شریف پور لاطانی ، معاونت غذا ودارو، بدرالسادات آل رسول ، بیمارستان کاشانی و بنفشه عباسی ، مرکز بهداشت شهرکرد دیگر برگزیدگان این مسابقه کتابخوانی معرفی شدند.
وی بیان کرد: شهرام رافعی ، شبکه بهداشت و درمان شهرستان فارسان، نجمه صالحی ، مرکز تحقیقات بیوشیمی بالینی، فاطمه بنی شریف ، پژوهشکده علوم پایه سلامت، غلامرضا کریمزاده ، فارسان، مینا اسکندری ، مرکزشلیل، لیلا علی محمدی ، شبکه بهداشت بن، آمنه خالدی ، شبکه بهداشت و درمان شهرستان لردگان، ملیحه حیدری ، شبکه بن، امنه میرفروغی قهفرخی ، اورژانس 115 ، زیور رحیمی ، مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد، اعظم چهل گردی ، شبکه بهداشت سامان و سهیلا زمانی سورشجانی ، مرکز جامع سلامت نافچ نیز برگزیدگان دیگر مسابقه کتابخوانی "آن سوی مرگ" هستند.