مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۱۰/۱۴
1399/08/30
احتمال وجود 15 تا 20 هزار فرد مبتلا یا مشکوک به کرونا در چهارمحال و بختیاری
وبدا; رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: در حال حاضر تخمین زده می‌شود که چیزی حدود 15 تا 20 هزار فرد مبتلا یا مشکوک به بیماری کرونا در استان وجود داشته باشد.
به گزارش وبدا; دکتر مجید شیرانی در برنامه زنده تلویزیونی چشم‌انداز صدا و سیمای مرکز استان چهارمحال و بختیاری، افزود: وقتی روزانه 500 نفر مشکوک به بیماری کرونا اعلام می‌شود بدان معنی است که طی 24 ساعت بیش از 1000 نفر مراجعه می‌کنند که 500 نفر از آن‌ها مشکوک تشخیص داده می‌شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اینکه محدودیت انجام تست در چهارمحال و بختیاری وجود داشت که امید است هفته آینده این مشکل حل شود و خبرهای خوبی در این خصوص در راه است، ادامه داد: در حال حاضر تخمین زده می‌شود که چیزی حدود 15 تا 20 هزار فرد مبتلا یا مشکوک به بیماری کرونا در استان وجود داشته باشد، به همین دلیل توصیه می‌شود مردم از حضور در تجمعات پرهیز کنند.
وی با بیان اینکه نزدیک 70 درصد بیماری مربوط به چرخش‌های خانوادگی، دوستانه و همکاری است، عنوان کرد: از مردم تقاضا می‌کنم به مدت یک یا دو دوره کُمون بیماری رفت آمدهای خود را محدود کنند.
دکتر شیرانی خاطرنشان کرد: اگر ضرورت دارد که به پدر، مادر یا آشنایانمان سر بزنیم سعی شود، به مدت کوتاه، در فضای باز یا در محیطی با تهویه مناسب، با ماسک، با رعایت فاصله فیزیکی و بدون پذیرایی باشد، متاسفانه دیده شده است اکثر گرفتاران مسن، خود هیچ دخالتی در ابتلایشان نداشتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اضافه کرد: تاکنون منتظر بودیم افراد بیمار به مراکز درمانی یا بیمارستان‌ها مراجعه کنند اما با اجرای طرح سپهبد شهید سردار قاسم سلیمانی ما می‌خواهیم به سراغ بیماران یا موارد مشکوک برویم، خوشبختانه این طرح از شالوده محکم و کارشناسی برخوردار است.
وی یادآور شد: هر مسئله اجتماعی همچون بیماری کرونا که روی ارکان زندگی مردم تاثیرگذار است نیازمند همکاری کامل مردم است و اساس مبارزه با پاندمی همکاری نیروهای مردمی است.
دکتر شیرانی با تاکید بر اینکه محور طرح شهید سلیمانی دانشگاه‌ها و نیروهای بسیج است اما نیروهای امدادی، دانشجویان، شهرداری‌ها و... نیز باید حضور فعالانه داشته باشند، تصریح کرد: در این طرح چهار کمیته دیده شده است که به فراخور اقدامات، تیم‌های حمایتی و نظارتی نیز شکل می‌گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بیان کرد: بیماران از سه طریق تماس با شماره 4030، ثبت اطلاعات و علائم احتمالی در سامانه Salamat.gov. ir و همچنین تماس مراقبان سلامت و بهورزان به ویژه با افراد پر خطر شناسایی می‌شوند، اگر کسی بیمار است باید قرنطینه شود و اطرافیان این فرد نیز باید در شرایط کنترل شده نگه‌داری شوند.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه امکان انجام تست‌های کرونا افزایش می‌یابد، می‌توان حتی از کسانی که با افراد بیمار تماس داشتند نیز آزمایش گرفته شود.
دکتر شیرانی اظهار داشت: طرح سپهبد شهید سردار قاسم سلیمانی در سراسر کشور تبیین شده و همزمان با اجرای محدودیت‌های از ابتدای آذرماه در سراسر کشور اجرا می‌شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: هدف اصلی طرح شهید سلیمانی جلوگیری از سردگمی بیماران و مردم و نظارت و تسهیل کار آن‌ها است، طرح بزرگی است که با کمک مردم، بسیج و کادر درمان به خوبی انجام خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در طرح شهید سلیمانی اطرافیان بیمار شناسایی شده و بدون اتلاف وقت از آن‌ها تست کرونا گرفته می‌شود، افزود: نکته مهم دیگر قرنطینه معکوس است، در قرنطینه معکوس نباید به 10 تا 20 درصد افراد که افراد در معرض خطر مثل سالخوردگان، افراد دارای بیماری زمینه‌ای، افراد بدسرپرست یا بی سرپرست هستند اجازه دهیم با مردم و جامعه در ارتباط باشند.
دکتر شیرانی از مردم تقاضا کرد تا صبورانه کمک کنند تا طرح به موفقیت برسد.
تعداد بازدید:
405
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal