۱۴۰۳/۶/۳۱
1399/08/30
وبینار"مبانی کنترل عفونت در کووید_19" برگزار شد
وبدا؛ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: وبینار آموزشی دارای امتیاز آموزش مداوم جهت گروه‌های هدف با عنوان "مبانی کنترل عفونت در کووید_19" برگزار شد.
به گزارش وبدا؛ دکتر اکبر سلیمانی افزود: با عنایت به اهمیت بروزرسانی اطلاعات و انتقال تجربیات علمی در زمینه پاندمی کووید-19، وبینار آموزشی دارای امتیاز آموزش مداوم جهت گروه‌های هدف با عنوان "مبانی کنترل عفونت در کووید_19" روز چهارشنبه مورخ 28 آبان ماه 99 از ساعت 10 صبح لغایت 13 ظهر با مدیریت معاونت آموزشی دانشگاه و بهره‌مندی از اساتید دانشکده پرستاری و مامایی شهرکرد برگزار شد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: کبری نوریان کارشناس ارشد پرستاری، دکتر مهری دوستی دکترای تخصصی آموزش پرستاری، آیسان درویشی کارشناس ارشد اتاق عمل، یوسف اصلانی کارشناس ارشد پرستاری و سمانه دهقان کارشناس ارشد اتاق عمل، اساتید حاضر در وبینار " مبانی کنترل عفونت در کووید¬_19" بودند.
وی اضافه کرد: معرفی حفاظت فردی در پاندمی کووید_19، معرفی انواع ماسک و راهنمای استفاده از ماسک در پاندمی کووید_19، آشنایی با دستورالعمل جراحی الکتیو در پاندمی کووید_19، راهنمای استفاده از ابزار و تجهیزات جراحی در کووید_19، ارائه دستورالعمل شیوه ارائه خدمت در اقدامات آندوسکوپی و کلونوسکوپی، راهنمای استفاده از گندزداها در کووید_19 و راهنمای اقدامات بهداشت محیط و بهداشت ساختمان در کووید_19 ازجمله مباحثی بودند که در وبینار مذکور از سوی اساتید حاضر مطرح شدند.