۱۴۰۳/۲/۱۳
1399/09/05
حاصل همکاری بین وزارت بهداشت و سپاه پاسداران، کسب موفقیت‌های بزرگ بوده است
وبدا; معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: همکاری بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سپاه پاسداران باعث کسب موفقیت‌های جهانی بزرگی همچون ریشه‌کنی بیماری‌هایی همچون فلج اطفال، سرخک، سرخچه و... حاصل شده است.
به گزارش وبدا; دکتر علی‌ضامن صالحی‌فرد در برنامه زنده شب‌های بام ایران صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری، افزود: خوشبختانه با اعمال محدودیت‌های کرونایی شهرها خلوت‌تر شده است.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اینکه خودمراقبتی باید توسط تک‌تک افراد جامعه چه مسؤول و چه غیرمسؤول رعایت شود، ادامه داد: استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، شست‌وشوی دست‌ها و بهداشت تنفس حتی در خانه‌ها نیز باید مدنظر قرار گیرد.
وی تاکید کرد: اگر همین نکات ساده بهداشتی و محدودیت‌های کرونایی توسط مردم رعایت شود خواهیم دید که آمار مراجعه‌کنندگان سرپایی، بستری‌های در بخش‌های ویژه و عمومی و مرگ و میرها کم می‌شود.
صالحی‌فرد درخصوص طرح شهید قاسم سلیمانی عنوان کرد: اگر به عقبه همکاری بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سپاه پاسداران بازگردیم، می‌بینیم موفقیت‌های جهانی بزرگی همچون ریشه‌کنی بیماری‌هایی همچون فلج اطفال، سرخک، سرخچه و... از این همکاری حاصل شده است.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خاطرنشان کرد: طرح سردار شهید قاسم سلیمانی که بین وزارت بهداشت و در سطح استان‌ها دانشگاه‌های علوم پزشکی، سپاه، هلال‌احمر و... منعقد شده برای کمک به قطع زنجیره کرونا است، این طرح شامل تیم‌های مراقبتی، نظارتی و حمایتی است.
وی خاطرنشان کرد: آخرین توصیه‌ها در بحث بیماری کرونا رعایت پروتکل‌های بهداشتی است، زمانی که از بیماران مبتلا به کووید_19 شرح حال گرفته می‌شود، 60 تا 70 درصد آن‌ها در تجمعات مختلف شادی یا عزاداری شرکت کرده‌اند.
صالحی‌فرد به مردم توصیه کرد: از حضور در تجمعات، حتی تجمعات کوچک پرهیز کنند و اگر مجبور به دیدار با برخی اعضای خانواده هستند باید فاصله فیزیکی را رعایت کرده، ماسک بزنند، دیدار‌ها حتما در کمترین زمان ممکن صورت گیرد و حتی در صحبت کردن هم باید اختصار رعایت شود.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد درخصوص نوع و کیفیت ماسک یادآور شد: مهم‌ترین رکن این است که ماسک تمیز باشد، بهترین مکان برای توزیع ماسک داروخانه‌ها و استانداردترین ماسک هم ماسک‌های سه‌لایه هستند.
وی تاکید کرد: اینکه ماسک بزنیم اما فاصله‌گذاری اجتماعی رعایت نشود، احتمال آلودگی را بسیار زیاد خواهد کرد، بهترین و بیشترین زمان مجاز برای استفاده از ماسک سه‌لایه 6 ساعت است.