۱۴۰۳/۲/۱۴
1399/09/08
اسامی راه یافتگان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مرحله کشوری «آزمون بخش معارفی» جشنواره قرآنی هدهد
وبدا; مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: مرحله کشوری آزمون بخش معارفی بیست و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار می‌شود.
به گزارش وبدا; سید علی درخشان افزود: این آزمون قرار است روزهای دوشنبه و سه‌شنبه 10 و 11 آذر ماه جاری به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار شود.
مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: راه‌یافتگان این دانشگاه به مرحله کشوری آزمون بخش معارفی جشنواره قرآنی هدهد در دو بخش کارکنان و اساتید دسته‌بندی می‌شوند.
وی عنوان کرد: در بخش اساتید فریبا فتح‌الهی در رشته احکام، محمدحسین تاجی اشکفتکی در رشته احادیث، شهاب الدین احمدی در رشته نهج‌البلاغه، فاطمه مرکی در رشته سیره معصومین و فروزان گنجی در رشته نماز اساتید راه یافته به بخش کشوری جشنواره مذکور هستند.
درخشان خاطرنشان کرد: در بخش کارکنان نیز مرضیه نظری چالشتری در رشته پرسمان معارفی، نجمه باقری در رشته احادیث، لاله ظفری در رشته احکام، آبی جان رحیمی در رشته ترجمه و تفسیر، علی‌اکبر نادری در رشته حفظ موضوعی قرآن، زهره زیلابی در رشته سبک زندگی، الهام بیاتی، زینب امیری و زهرا کریمی در رشته نماز، الهام اسکندری در رشته نهج‌البلاغه، علی رجبی در رشته صحیفه سجادیه و سحر کرمیان در رشته سیره معصومین راه یافتگان به مرحله کشوری «آزمون بخش معارفی» جشنواره قرآنی هدهد هستند.