۱۴۰۳/۲/۳۰
1399/09/16
پیام تبریک مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت روز دانشجو
وبدا; مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت 16 آذر روز دانشجو، پیام تبریکی صادر کرد.
به گزارش وبدا; در متن پیام حجت‌الاسلام محمدحسین صغیرا آمده است:
امام علی (ع) : اِعلَمُوا أنَّ کَمالَ الدّینِ طَلَبُ الِعلمِ و العَمَلُ بِهِ ؛

امیرالمؤمنین (ع): بدانید که کمال دین در طلب دانش و به کار بستن آن است.

روز 16 آذر، روز مبارزه با استکبار، استعمار و استبداد و روز دانشجو را به همه دانشجویان و فرهیختگان علم و دانش خصوصا دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
روز دانشجو یادآور حماسه دانشجویانی است که با تبلور نورانیت علم در مقابل نظام سلطه ایستادگی کردند، اینان آگاهی داشتند و البته چه زیبا آگاهی بخشیدند، حرکتی را پایه‌گذاری کردند که با گذشت 67 سال هنوز جاودانه مانده و هر روز بر عظمت آن افزوده می‌شود.
اگر پیروزی انقلاب در سال 57 را یکی از برکات پرثمر این جنبش دانشجویی بدانیم سخنی به گزاف نگفته‌ایم.
نهال انقلاب اسلامی که با رویش جوانان انقلابی و جوشش خون این عزیزان در 8 سال دفاع مقدس به درخت تنومند نظام اسلامی تبدیل شد از دیگر ثمرات همان حماسه جاویدان 16 آذر سال 1332 به شمار می‌آید.
اکنون که در گام دوم انقلاب به سر می‌بریم، دانشجویان و دانشگاهیان با مسیری روشن و اهدافی معین با قدم‌هایی استوار، در جهت حفظ و اعتلای ارزش‌ها و اصول نظام اسلامی با تبعیت از فرامین و دستورات رهبر فرزانه و حکیم انقلاب حرکت می‌کنند و با اعلام انزجاز از نظام لیبرال و سکولار، یاد شهدای علم و دانش بالاخص شهید والا مقام دکتر محسن فخری زاده و تمام شهدای هسته‌ای را گرامی می‌دارند و راه آنان را با قوت و قدرت تا ظهور منجی عالم بشیریت حضرت ولی الله الاعظم ارواحنا فداء ادامه خواهند داد.
یاد و نام و خاطره تمام شهدای گرانقدری که در راه پیشرفت علم و امنیت جامعه، جان خود را تقدیم نظام و انقلاب اسلامی کردند گرامی می‌داریم، همانان که در دفاع از سلامت جامعه به شهادت رسیدند و هم آنانی که در دفاع از حریم امامت و ولایت از خانه و کاشانه و هستی خود دست کشیدند و به سوی معشوق پرکشیدند.
گوارایشان باد این مژده الهی که فرمود:
"إِنَّ اللَّهَ اشتَرىٰ مِنَ المُؤمِنینَ أَنفُسَهُم وَأَموالَهُم بِأَنَّ لَهُمُ الجَنَّةَ" (سوره توبه آیه 111)
"در حقیقت خدا از مؤمنان جان و مالشان را به بهای اینکه بهشت برای آنان باشد خریده است"