مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۱۱/۱۰
1399/09/18
تصویب 53 طرح تحقیقاتی در حیطه های مختلف اپیدمیولوژیک COVID-19 در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
وبدا؛ معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری از تصویب و اختصاص کد اخلاق به 53 طرح تحقیقاتی در حیطه بررسی اپیدمیولوژیک کووید 19 توسط کمیته سازماندهی تحقیقات این دانشگاه خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر مهربان صادقی افزود: از این تعداد 10 طرح در حیطه اپیدمیولوژیک / سرواپیدمیولوژیک، 9 طرح در حیطه تشخیص، 3 طرح در حیطه فناوری، 16 طرح در حیطه سلامت عمومی (مردم و کارنان) ، 6 طرح در حیطه درمان، 4 طرح در حیطه پیشگیری و 5 طرح در حیطه مراقبت و مدیریت بیماری به تصویب رسید.
وی اظهار داشت: از حدود 10 ماه قبل که بیماری کووید 19 شیوع و به سرعت در سراسر دنیا گسترش پیدا کرد و تبدیل به پاندمی جهانی شد و کشور نیز درگیر بیماری شد، دانشگاه به سرعت اقدام به تشکیل کمیته ای برای سازماندهی تحقیقات و بررسی اپیدمیولوژیک کووید 19 نمود.
وی اضافه کرد: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، در مدت شیوع بیماری با همکاری معاونت بهداشتی استان دو آزمایشگاه تخصصی کرونا راه اندازی نمود که در این دو آزمایشگاه از توان تحقیقاتی و نیروی تخصصی این معاونت بصورت شبانه روزی برای ارائه خدمت به مردم استان استفاده شد.
دکتر صادقی گفت: خوشبختانه شرکت های دانش بنیان نیز در این زمینه فعال و موفق عمل نموده و در تولید محیط کشت VTM و سوآپ داکرون جهت نمونه گیری بیماران درگیر کرونا موفق بوده اند.
وی، ساخت و توزیع مواد ضدعفونی کننده برای پیشگیری های فردی و مقابله و حفظ ایمنی بیمار توسط برخی شرکت های دانش بنیان را از دیگر اقدامات موثر در حوزه تحقیقات و پژوهش برای مقابله با کووید 19 برشمرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در ادامه با اشاره به فعالیت بیش از 30 سال این دانشگاه در حوزه های مختلف، بهداشتی، درمانی، آموزشی ، پژوهشی و ... افزود: این مجموعه در سالهای متمادی موفق به کسب رتبه های برتر پژوهشی در بین دانشگاه های هم تراز (تیپ 3) خود شده است.
دکتر صادقی تصریح کرد: همچنین در این مدت در جشنواره های ملی در سطح کشور همیشه حائز رتبه های بالا بوده است که حاصل این فعالیت های پژوهشی، ‌ارتقاء دانشگاه از سطح 3 به سطح 2 پژوهشی در سال 97 بوده است.
به گفته وی، از سال 97 تاکنون فعالیت های پژوهشی دانشگاه با فعالیت دانشگاه های تیپ 2 ارزیابی می شود و با توجه به توانمندی دانشگاه های تیپ 2 ، این مجموعه برنامه ریزی لازم بمنظور ارتقاء سطح فعالیت های پژوهشی را در اولویت کاری خود قرار داده است.
به گفته وی، به لحاظ کارهای زیرساختی و اقدامات تکنیکی و آزمایشگاهی و نیروهای تخصصی نیز دانشگاه پیشرفت های قابل توجهی داشته است.
وی اظهار داشت: دریکسال گذشته با حمایت های خوب ریاست دانشگاه،زیربناهای پژوهشی دانشگاه بصورت سازمان یافته تری برنامه ریزی شده است.
دکتر صادقی، به طور نمونه به سفر کاری دکتر ستاری معاون علمی فناوری ریاست جمهوری در ابتدای سال تحقیقاتی گذشته به استان اشاره و از موفقیت دانشگاه در جذب 15 میلیارد ریال بودجه برای توسعه مرکز رشد خبر داد.
وی تصریح کرد: 5 میلیارد ریال از اعتبار جذب شده برای ساخت مرکز رشد و 10 میلیارد ریال برای ساخت اتاق تمیز یا کلین روم در مرکز آموزشی درمانی آیت ا... کاشانی شهرکرد اختصاص یافته است.
به گفته وی، مرکز رشد دانشگاه با زیربنای حدود 750 متر مربع در حال ساخت است و با پیشرفت فیزیکی بیش از 70 درصد امید است، تا پیش از اتمام سال جاری به بهره برداری برسد.
وی ادامه داد: با راه اندازی مرکز رشد فضای فیزیکی لازم تامین و ضمن تامین کارگاه برای فناوران مشکل استقرار شرکت ها و هسته های فناور نیز برطرف می شود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: قرارداد ساخت اتاق تمیز با زیر بنای حدود 107 متر مربع در مرکز آموزشی درمانی آیت ا... کاشانی شهرکرد نیز در شرف انعقاد است.
دکتر صادقی، اعتبار تخصیص یافته جهت احداث اتاق تمیز را 25 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: 15 میلیارد مابقی این اعتبار از سوی وزارت متبوع تامین می شود.
به گفته وی، با ساخت اتاق تمیز امکان تحقیقات از صرف آزمایشگاهی و پراکتی سرچ به سطح بالاتری از تحقیقات فراهم می شود و کمک در بالین بیماران ارائه و سطح سلامت مردم و رفاه عموم جامعه ارتقاء می یابد.
دکتر صادقی خاطر نشان کرد: در بخش مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده سلامت نیز دانشگاه برنامه ریزی های خوبی در زمینه ایجاد لاین های تخصصی برای تحقیقات مبتنی بر تولید محصول در دست اقدام دارد و امید است؛ در سال های آینده دانشگاه در موضوع های تخصصی انتخاب شده، حرفی برای گفتن داشته باشد.معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: در حوزه دانشجویی نیز این دانشگاه افتخار میزبانی شانزدهمین نشست سرپرستان و سردبیران کمیته های تحقیقات دانشجویی منطقه جنوب غرب کشور در سال گذشته را دارد.
به گفته وی، همچنین کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه با راه اندازی مدرسه پاییزه اقدام به برگزاری یک سلسله کارگاه ها با رویکرد کار تیمی و تصویب 10 پروپوزال طرح تحقیقاتی را نموده است.
دکتر صادقی، برگزاری رویداد های ایده شو را از دیگر فعالیت های پژوهشی دانشگاه برشمرد.
تعداد بازدید:
284
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal