۱۴۰۳/۲/۱۴
1399/09/20
تشریح دستاورد‌های سفر دو روزه مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به تهران
وبدا; معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از حضور تیم دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در تهران خبر داد و دستاوردهای نشست‌های مشترک این تیم در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را تشریح کرد.
به گزارش وبدا; دکتر علی‌ضامن صالحی‌فرد درخصوص سفر کاری به تهران و حضور در بخش‌های مختلف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: ازجمله نشست‌های برگزار شده، جلسه مشترک به همراه مهندس مقدس مدیر منابع فیزیکی با خانم دکتر احمدزاده معاون حوزه امور سلامت سازمان برنامه و بودجه کشور بود.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: در این نشست مشترک درخصوص موضوعاتی همچون میزان نیاز و مانده اعتبارات جاری و عمومی دانشگاه در سال 1399، درج بودجه دانشگاه در لایحه 1400 با میزان درصد رشد با توجه به تغییرات و افزایش احکام حقوقی کلیه کارکنان، برقراری فوق العاده ویژه که بزودی برقرار خواهد شد و پیش بینی و پرداخت پاداش بازنشستگان سال جاری ‌دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بحث و تصمیماتی اتخاذ شد.
وی عنوان کرد: همچنین جلسه کاری با آقای دکتر ملکی رئیس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت به منظور پیگیری ساختار سازمانی دانشگاه و بازنگری پست‌های سازمانی هیأت علمی آموزشی دانشکده‌های تابعه ‌دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد.
دکتر صالحی فرد درخصوص نشست خود با آقای دکتر شجاعی معاون حوزه وزارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گفت: این دیدار به جهت پیگیری اخذ تائیدیه مقام عالی وزارت بهداشت جناب آقای دکتر نمکی در خصوص موضوع ماده 23 قانون الحاق ( 2 ) الحاقیه بیمارستان هاجر ( س ) و کلینیک بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تشکیل شد.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اینکه نشست مشترک دیگری نیز با دکتر گلمکانی مشاور وزیر  بهداشت و دبیر مجامع،  شورا و هیأت امناء دانشگاه‌ها و دکتر چاوشیان، برگزار شد، بیان کرد: در این جلسه اقداماتی ازجمله تحویل صورتجلسه هیأت امناء دانشگاه منضم به موافقت مصوبه برقراری فوق العاده ویژه کلیه کارکنان دانشگاه و سایر مصوبات، جهت صدور ابلاغیه اجرایی از طرف مقام عالی وزارت بهداشت انجام شد.
وی به نشست مشترک با معاون مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت اشاره و تاکید کرد: در این جلسه نیز به بحث و تبادل نظر پیرامون منابع مالی برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی، چگونگی تجهیز مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستائی و خانه‌های بهداشت و ... با پیشرفت فیزیکی بیش از 85 درصد از طریق تکمیل اطلاعات از طریق سامانه نرم افزار مدیریت پروژه( EPM = Enterprise Project Management ) از طریق ارسال اطلاعات مورد نیاز به حوزه دفتر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح‌های عمرانی معاونت توسعه وزارت و مرکز مدیریت شبکه معاونت بهداشتی وزارت و جذب اعتبارات مورد نیاز پرداخته شد.
دکتر صالحی فرد اظهار داشت: جلسه‌ای با حضور مهندس مقدس مدیر منابع فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و آقای موحدی کارشناس مسؤول نظارت بر امور قراردادهای دانشگاه با معاون اداره کل منابع انسانی و رئیس اداره استخدام وزارت بهداشت تشکیل شد، در این نشست درخصوص استخدام نیروهای مورد نیاز، چگونگی اجرایی شدن فوق العاده ویژه کلیه کارکنان دانشگاه، مطالبات نیروهای شرکتی و ... مطالبی مطرح و تصمیماتی اتخاذ شد.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به برگزاری با معاون مرکز بودجه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در این نشست نیز در خصوص جذب اعتبارات معوقه بخصوص ردیف‌های بودجه‌ای و بسته‌های تحول سلامت و سایر منابع اعتباری تبادل نظر و در ادامه جلسه مباحثی پیرامون مقایسه اعتبارات دانشگاه در سال 1399 و 1400 درج در لایحه با میزان درصد رشد عنوان شد.
وی در انتها عنوان کرد: نشست مشترکی با حضور مهندس مقدس مدیر منابع فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با مهندس ساکی مدیر کل دفتر توسعه منابع فیزیکی وزارت بهداشت و معاونین وی پیرامون پروژه‌های عمرانی دانشگاه با محوریت تامین اعتبار جهت تکمیل پروژه‌ها و با تاکید ویژه بر تکمیل پروژه الحاقیه بیمارستان هاجر ( کلینیک بیماران خاص ) تشکیل شد که نتایج مثبتی در پی داشت.