۱۴۰۳/۲/۱۳
1399/09/30
آئین تجلیل از پژوهشگران و فن آوران برتر دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد
وبدا؛ معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، از برگزاری آئین تجلیل از پژوهشگران و فن آوران برتر این دانشگاه خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر مهربان افزود: این آئین در بیست و نهمین روز از آذرماه 99 با حضور ریاست، معاونین توسعه و فرهنگی و امور دانشجویی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه در سالن اجتماعات سردار شهید حاج قاسم مجتمع رحمتیه دانشگاه برگزار شد.
وی تصریح کرد: در ابتدای این جلسه ضمن ارائه گزارش عملکرد حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه، حاضران در سالن و همکاران و پژوهشگرانی که به علت شیوع بیماری کرونا و تاکید بر عدم برگزاری تجمعات از طریق اینترنتی با شرکت کنندگان در جلسه در ارتباط بودند، از سخنرانی ریاست و مسئول دفتر نهاد بهره مند شدند.
به گفته وی، در پایان نیز از یکسال تلاش پژوهشگران و محققین قدردانی و از حدود 6 نفر از برگزیدگان گروه پایه و بالینی، یک پژوهشگر جوان ، دو نفراز صاحبان مقاله برتر، دانشجویان برتر و تعدادی از داوران مجلات داخلی و همکارانی که در ثبت بیماری ها همکاری داشتند تجلیل بعمل آمد.