۱۴۰۳/۲/۹
1399/10/02
کاشت بیش از 3000 اصله درخت به یاد و نام مدافعان سلامت
 وبدا; در آیینی با حضور پرستاران، مدافعان سلامت و مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بیش از 3000 اصله درخت، به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار و به نام هر مدافع سلامت یک نهال کاشته شد.
به گزارش وبدا; آیین کاشت نهال به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار به نام هر مدافع سلامت یک نهال، هر نهال یک امید در محل شهرکرد، ورودی شهرک منظریه تپه‌های منظریه انجام شد.
دکتر مجید شیرانی در این آیین گفت: امروز 6 نهال به یاد 6 شهید راه خدمت کاشته شد، چهار نفر از این عزیزان شهدای مدافع سلامت بودند که در راه مبارزه با بیماری کووید_19 جان خود را از دست دادند و دو شهید راه خدمت که در حادثه تلخ سقوط هلی کوپتر به مقام رفیع شهادت نائل آمدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: مابقی نهال‌ها به نام و یاد مدافعان سلامت که در حال حاضر در عرصه خدمت‌رسانی فعال هستند کاشته شده است.
وی تاکید کرد: پیش‌بینی شده است تا هر ساله نام و یاد مدافعان سلامت در همین محل گرامی داشته شود و نهال‌های دیگری نیز به همین منظور اضافه می‌شود.