۱۴۰۳/۲/۱۴
1399/10/17
معاون اجرایی و مشاور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد منصوب شد
وبدا؛ طی حکمی از سوی دکتر اکبر سلیمانی معاون آموزشی دانشگاه دکتر پانته آ رمضان نژاد به عنوان معاون اجرایی و مشاور معاون آموزشی دانشگاه منصوب شد.
به گزارش وبدا؛ در متن این حکم انتصاب آمده است؛ باتوجه به تعهد، شایستگی، تجربیات و سوابق علمی ارزشمند سرکارعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان معاون اجرایی و مشاور معاون آموزشی دانشگاه تعیین می گردید.
در ادامه نیز آمده است؛ امید است با استعانت از ایزد متعال و استفاده از پتانسیل های موجود مدیریتی و اداری، در راستای ارتقاء اهداف آموزشی دانشگاه گام های مفید و موثری برداشته شود.
مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ضمن تبریک به سرکار خانم دکتر پانته آ رمضان نژاد از خدمات جناب آقای دکتر سعید مردانی در مدت زمان مسئولیتشان، قدردانی و برای این دو استاد گرانقدر آرزوی موفقیت و سلامتی از خداوند متعال مسئلت می نماید.