۱۴۰۳/۲/۸
1399/10/21
عادی انگاری در رعایت پروتکل‌های بهداشتی خطری جدی برای طغیان کرونا*
*وبدا؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: هم اکنون عادی انگاری و سهل انگاری در رعایت پروتکل های بهداشتی به عنوان خطری جدی در طغیان بیماری کرونا مطرح است.

به گزارش وبدا؛ دکتر فریدون رحمانی در مصاحبه با رسانه ملی با اشاره به روند نزولی آمار ابتلا به کرونا در چهارمحال و بختیاری، بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی تأکید کرد و اظهار داشت: تجربه نشان داده در کشورهای اروپایی و آمریکایی، عادی انگاری و سهل انگاری در رعایت پروتکل های بهداشتی منجر به طغیان بسیار زیاد بیماری کرونا گردید که هم اکنون این مسیله به عنوان تهدیدی جدی در کشور محسوب می شود.
وی افزود: از این رو رعایت دستورالعمل های بهداشتی تا اعلام ریشه کنی کامل این بیماری از سوی مردم در جامعه الزامی است.
دکتر رحمانی خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود روند نزولی آمار ابتلا و بستری بیماران کرونایی در چهارمحال و بختیاری تا اواخر دی ماه جاری ادامه یابد اما بعد از آن، همه چیز به رفتار مردم بستگی خواهد داشت.
وی در پایان اضافه کرد: در صورت رعایت اصول بهداشتی، استفاده از ماسک ، نهادینه شدن فاصله اجتماعی و همچنین جلوگیری از تجمع ها، دورهمی ها و برگزاری مراسمات، علاوه بر تداوم وضعیت مطلوب عیدی همراه با شادی در پیش خواهیم داشت.